Intrebare rezolvata

avatar

Pot accesa fonduri europene pentru a deschide un laborator de cofetarie in mediu rural?

As vrea sa-mi deschid un laborator de cofetarie in mediu rural si as vrea sa stiu daca pot sa accesez fonduri europene, as vrea sa o deschid pe o asociatie familiala sau pe un PFA, ce imi recomandati?

A intrebat Bota Iulia

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 4.02.2015, 08:19

Buna ziua,

In principiu puteti cere fonduri pe activitatea pe care doriti sa o dezvoltati.Sunt cateva conditii care trebuie indeplinite, dar daca aveti nevoie de ajutor,sprijin, vizitati site-ul www.cepu.ro sau ne puteti scrie si pe adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   0 3 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 4.02.2015, 10:03

Nu,desigur ptr o astfel de activitate nu puteti primi,dar,se pot aloca ptr cele existente,program de dezvoltate,reinoire utilaje,etc. Incercati o info ptr credit de la banci,privat,etc. Nu incercati sa va faceti vise indiferent ce va vor raspunde ,sansa este cea mai redusa !Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 4.02.2015, 13:58

Buna ziua,
Puteti desfasura aceasta activitate in mediul rural, din punct de vedere al finantarii nerambursabile avand la dispozitie 3 programe de finantare. Ramane de vazut daca este rentabil si din puct de vedere al pietiei de desfacere.
In ceea ce priveste forma juridica, este posibil, ca printr-un program sa puteti sa accesati si prin PFA sau AF, insa nu excludeti nici SRL sau SRL-D, pentru a putea incerca pe toate programele.
In fuctie de investitiile pe care le vizati, putem stabili si care ar fi cel mai putin riscant program.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello