Intrebare rezolvata

avatar

Declaratiile la ANAF se fac in localitatea de domiciliu sau in cea care imi desfasor activitatea?

De ex, domiciliul meu e in localitatea Faget, jud Timis, dar activitatea PFA o desfasor in Timisoara, jud Timis.

A doua intrebare e: mai am nevoie de autorizatie de functionare de la Primarie si de la Ministerul Sanatatii, in situatia in care completez declaratiile pe propria raspundere, care sa ateste indeplinirea conditiilor legale de functionare prevazute de legislatia speciala din domeniu: sanitar, sanitar-veterinar, protectia mediului si protectia muncii?

Mentionez ca urmeaza sa deschid un salon de tatuaje, in care voi activa ca tatuator, pictor si artist plastic.

A intrebat Boboc Letitia

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 2.02.2015, 11:46

Buna ziua,

la ANAF Faget trebuie sa depuneti declaratiile, indiferent in ce localitrate va desfasurati activitatea.

Pentru salonul de tatuaje de pe raza Mun. Timisoara trebuie sa aveti de la Primarie Autorizatie de functionare si sa va declarati Orarul de functionare. Si sa tineti cont si de reclama exterioara(daca o doriti)..trebuie declarata si platita taxa anuala.

Tinand cont de ramura dvs de activitate ar trebui sa cititi ORDIN Nr. 1136 din 27 iunie 2007 privind aprobarea Normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală.

Mult succes

Cu mult drag
Delia Goicov

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 2.02.2015, 09:32

In cea de domiciliu, Atentie firma este in Faget, iar punctul de lucru TREBUIE trecut la TIMISOARA. In caz ca nu este asa mergeti pe str. Paris, nr. 2, et. 2 si intrebati pentru a face modificarile de rigoare. In caz ca punctul de lucru este la Timisoara trebuie sa aveti un contract de comodat cu titularul de imobil. Daca este bloc va trebuie (cred) si acordul celor de pe scara.
Succes.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello