Intrebare rezolvata

avatar

De ce se studiaza specializari la facultate, a caror locuri de munca nu exista oficial?

A intrebat Claudiu Roman

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 1.02.2015, 17:03

Buna ziua,
1.Nu este corelata cererea de oferta de pe piata muncii. Toate Universitatile sunt disperate sa aiba cat mai multi studenti.

2. fiindca tinerii sunt un dispusi sa mearga la diverse factultati , doar asa...sa mai traiasca niste ani frumosi, fara griji, fara probleme-doar fiindca sunt la scoala. Si in acest caz aleg facultati pe un anumit domeniu dar fara sa stie de la inceput eu vreau sa studiez asta, iar pentru asta trebuie sa ma straduiesc sa invat, sa am o medie buna pentru a putea alege specializarea.

3. fiindca au profesori/lectori carora le asigura necesarul de ore.

Multa bafta
Delia Goicov

Voteaza:   5 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Natasa Manoila a raspuns pe 1.02.2015, 18:13

Simplu. Planul de invatamant se face pentru a asigura posturi profesorilor si nu pregatire studentilor,

Voteaza:   5 3 Raporteaza abuz


avatar

Ana Maria Ciuca Corceagu a raspuns pe 3.02.2015, 14:32

Buna ziua,

In primul rand trebuie sa tineti cont de sursele de informare de care dispuneti in momentul in care adresati aceasta intrebare si cateva intrebari pe care tinerii le au: Vreau sa-mi continui studiile in Romania sau in strainatate? Ce studii mi-ar placea sa urmez? Imi sunt de viitor aceste studii in asa fel incat sa pot lucra in acest domeniu care imi place, imbinand astfel munca si placerea? Ce am nevoie sa stiu si sa fac pentru a-mi gasi un loc de munca potrivit pregatirii in domeniu?

Sursa: Propriul meu punct de vedere bazat pe experienta a 4 ani de studentie.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Florinel Todorut a raspuns pe 25.02.2015, 00:39

Pentru bani si pentru ca sunt doritori

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.02.2015, 16:57

interesul de a avea posibilitatea unei paturi sociale la un nivel, ridicat ,lipseste.PTR CEEA CE SE INTIMPLA SI EXISTA IN ULTIMII 25 DE ANI;S A PUTUT REALIZA;VEDEA ;CIND UN PRIM MINISTRU ADUCE SI UMPLE STADIONUL NATIONAL:::CA SI LA 23 AUG PE VREMURI ,MODUL SI VIZIUNEA CELOR CE gindesc si conduc nu se poate trece cu vederea !Ei nu au nevoie decit sa se ghiftuiasca sa fie bolnavi de ceea ce ei vad,cunosc,se bucura,...averea ,bogatia,masini si case ptr si mai mari decit ale pretenilor (a se citi ,ei nu au prieteni !)sau vecinii !!!! Cindva un mare artist al nostru,Ctin Brincusi,spunea,-cind am plecat v am lasat saraci si prosti,ma intorc si descopar ca sinteti mai saraci si mai prosti !Imi pare rau ca nu sintem in stare sa recunoastem ,sa vrem,sa incercam...!? De aceasta ei nu vor,nu isi doresc,nu vor vrea vreodata !

Voteaza:   2 3 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 1.02.2015, 13:21

Simplu! Pentru ca in capitalism nimeni nu mai are grija copiilor,batranilor sau a adultilor.Sunt considerati toti animale de povara si atat! Singura solutie este sa aveti grija doar de propriul viitor facand o analiza atenta a pietii de munca. succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello