Intrebare rezolvata

avatar

Vreau sa infiintez o ferma de oi prin programul tanarul fermier, ma poate ajuta cinvea?

Ma numesc Adrian, sunt din Anina, Caras Severin. Sunt student anul 2 la facultatea din Resita si as dori sa infiintez o ferma de oi prin programul Tanarul Fermier sau prin fonduri europene nerambursabile, ma poate ajuta cineva oferindu-mi indicii unde pot sa merg sa ma interesez pentru a porni aceasta afacere si cum sa procedez? Si daca stie cineva daca se mai pot obtine bani pentru a-ti cumpara oi, pentru a porni infiintarea.

A intrebat Mera Florin

Raspunsul ales

avatar

Crihan Judit a raspuns pe 29.01.2015, 08:34

Buna ziua,

Da, se pot obtine fonduri in agricultura , in diferite masuri, chiar si in programul tinerii fermieri, insa sunt unele conditii care trebuie indeplinite pentru a obtine aceste fonduri.
Daca aveti nevoie de ajutor vizitati www.cepu.ro sau ne puteti scrie si la adresa cepusales@cepu.ro .

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 29.01.2015, 16:16

Buna ziua,
Pentru a beneficia de sprijinul pentru Tinerii Fermieri, trebuie deja sa aveti o ferma cu o capacitate economica de 12000 euro. Ca ex, trebuie sa aveti deja sau sa puteti arenda 240 de oi de munte sau aproape 480 de alt fel de oi.
Exemplul meu este pe oi, in sa puteit avea o combinatie intre teren si animale, pentru a tinge minimul economic al fermei.
O zi frumoasa!

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello