Intrebare rezolvata

avatar

Ce tipuri de camere de supraveghere imi trebuie pentru o plantatie?

Imi puteti spune ce tipuri de camere de supraveghere imi trebuie pentru o plantatie?

A intrebat Mihai Borcea

Raspunsul ales

avatar

Baran Niculae a raspuns pe 4.02.2015, 11:56

Salut, ai nevoie de camere de exterior, cele mai bune sunt de tip bullet pentru ca au carcasa antivandal. Ideal ar fi sa iei una care sa inregistreze si pe timp de noapte, deci sa aiba infrarosu. Iti recomand marca Hikvision. Camerele de supraveghere difera ca facilitati, dar cred ca ti se potriveste modelul asta: HIKVISION DS-2CE15A2P-IR Iti las link catre tipul asta de camera la Sursa, mai jos, ca sa poti sa ii citesti caracteristicile tehnice. Eu am cumparat din magazinul asta, la inceput nu stiam ce sa aleg, stiam doar ca am nevoie de o solutie de securitate. Am sunat la suportul tehnic, le-am zis pentru ce am nevoie si m-au ajutat sa aleg camerele video de care aveam nevoie, de-asta ti-i recomand.

Sursa: http://www.skut.ro/camera-supraveghere-analogica-de-exterior-bullet-hi...

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 28.01.2015, 11:50

Sigur ca, aveti nevoie de o firma specializata care va vor da amanuntele necesare. Dar pentru siguranta ati avea nevoie de niste stalpi inalti de unde sa se faca vizarea terenului si sa impiedice accesul facil la camerele de filmat. Dar pe langa camere trebuie sa instalati si niste senzori de prezenta care sa-i puna in evidenta pe atacatori. Vedeti ca exista un soft care va permite sa vizionati pe telefon plantatia in conditiile unei alarme sau la cerere. Nu uitati ca aveti nevoie de meseriasi de calitate si posibil ,scumpi.Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello