Intrebare rezolvata

avatar

Ce aprobari si ce conditii (spatiu, utilaje) sunt necesare o afacere de ambalat miere si nuci/alune?

Ma refer la cumpararea acestora vrac de la producatori si reambalarea in diverse combinatii sub un nou brand.

Am fost la ANSV Bucuresti dar nu am reusit sa obtin nici o informatie concreta in aceasta privinta.

Exista posibilitatea obtinerii de fonduri pentru un asemenea proiect de la uniunea europeana?

Multumesc.

A intrebat Tudor Deleanu

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 13.01.2015, 11:29

nu,nu puteti obtine fonduri,dstra incepeti o activitate si nu reusiti decit cu imprumuturi bankare,private,diferite fonduri alocate ptr activitati de acest gen,de stat,judet,etc. Aveti obligatia sa dati certificate de garantii ,laborator,etc. ptr reambalarea produselor. Etichetarea si provenienta,continutul si lista ingredientelor si a tuturor celor ce participa la vinzarea produselor !Aveti nevoie de o fira care sa aiba cod caen corespunzator activitatii,sa detineti certificate necesare provenientei mierei,certificatele de producator anexate ale celor ce contribuie la aceasta activitate !Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sebastien Laza a raspuns pe 13.01.2015, 17:03

Eu nu sunt specialist in fonduri europene, insa stiu ca se discuta tot mai aprins pe tema activitatilor non-agricole de la sate.

Am urmarit subiecte similare in care se discuta despre faptul ca Romania exporta o serie intreaga de fructe de padure, gen afine, sau catina, etc, care se intorc la noi sub forma unor dulceturi sau alte tipuri de produse procesate, care genereaza plus-valoare.
Toti expertii spuneau, ca ar fi bine ca aceste activitati, care adauga valoare produselor romanesti, sa se desfasoare in tara si sa genereze, astfel, venituri mai mari pentru firmele din tara noastra.

Nu stiu daca exista vreo linie de finantare pentru acest tip de activitati, dar as fi foarte mirat daca nu ar exista aceasta posibilitate.
Eu va pot ajuta cu consultanta in demersurile de autorizare in vederea functionarii.

Va recomand http://www.juristfirme.ro/
Numai bine!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello