Intrebare rezolvata

avatar

Cum trebuie sa procedez daca vreau sa aduc marfa din Germania?

La inceputului anului o sa cumpar o duba de 3.5 tone.

Vreau sa aduc diverse produse din Germania. Mobila, cauciucuri, electronice, electrocasnice, etc. Cum trebuie sa procedez? As vrea sa deschid si o firma.

Se merita?

A intrebat Vlad Nenu

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 29.12.2014, 16:43

srl cod caen corespunzator activitatii. Nici o graba,firma si dupa restul,ptr a cumpara masina marfa fara tva! (ptr auto este mai putin 19%! )Si nu numai,marfa cumparata ca persoana fizica este o alta problema,vreti pe firma atunci tranzactii la netto !Duba,3,5 atentie la posibilitatea de transport,nu totala ,ptr ca la eventuale controale depaseste netto admis si amenzile s mari . Cunosc ce descriu,traiesc in Germania de o viata,informati va cu privire la cele prezentate de mine,intrebati si veti fi in legalitate !Casnice,mobila,etc (2,3 masini de spalat sint deja 300kg! )depasiti repede greutatea si treceti la ,,ilegal,, !Succes

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Costea Daniel Constantin a raspuns pe 10.01.2015, 09:23

contactati pe cineva care traieste in Germania daca vreti sa achizitionati produse second-hand. Treaba e prea simpla pentru a fi dezbatuta. sau ... contactati-ma ... 004917671748407. :)

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello