Intrebare rezolvata

avatar

Pot avea probleme la retetar in situatia urmatoare?

Daca in retetar am o anumita cantitate la un produs iar cand o prepar cantitatea este mai mare decat in retetar se leaga protectia consumatorului de mine sau doar daca cantitatea este mai mica va fi problema?

A intrebat Imre Madalina

Raspunsul ales

avatar

Delia Goicov a raspuns pe 14.12.2014, 15:04

Buna ziua,
Reteta este facuta ca sa fie respectata!!!!

Orice modificare a retetei initiale este considerata un Alt Produs, prin urmare aveti nevoie de o noua reteta, care are alte caracteristici, alta valoare nutritiva......deci consumatorul final este dezinformat, pacalit!!!

in cazul in care puneti mai mult dintr-un ingredient ca sa compensati un alt ingredient- acelasi lucru ca si la prima prezentare.

Nimeni nu o sa va creada, si nici nu este logic sa puneti un igredient mai mult intr-o reteta, iar restul ingredientelor sa fie identice cu reteta prezentata.

Cu drag
Delia Goicov

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 15.12.2014, 12:25

Poti sa faci ,dar trebuie sa specifici continutul preparatului

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 13.12.2014, 17:37

Variatia concentratiei unor produsi se pot justifica prin emiterea altor retetare. Problema este daca aceste produse au, sau nu, influenta benefica asupra consumatorilor. succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 13.12.2014, 13:14

abaterile functie de cantitate,produs final, nu s o problema,ci respectarea ingredientelor ca procent cuprins in reteta !Modificarea va obliga sa o prezentati,deci sa informati abaterea de la cea aprobata si justificarea ei ! Succes

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello