Intrebare rezolvata

avatar

Care e varianta mai buna pentru a obtine licenta de transport marfa, eu fiind persoana fizica?

Care e varianta mai buna pentru a obtine licenta de transport marfa, eu fiind persoana fizica?

Am un cap de tractor si o prelata inregistrata pe mine/persona fizica, e posibil oare de obtinut licenta de transport marfa si restul documentelor pentru transport international de marfuri, daca un oarecare srl le inchiriaza?

A intrebat Druta Den

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 9.12.2014, 12:13

Firma care le inchiriaza,le foloseste,trebuie sa aiba aceasta autorizatie de functionare !Nu va intereseaza decit sa aveti o forma de inchiriere corecta,legala cu specificatii necesare care sa va scoata din eventuale probleme care pot aparea ! Succes

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 15.12.2014, 12:32

Da se poate .
Faceti contract de inchiriere cu SRL si se merge la Autoritatea Rutiera si se obtine licenta.(licenta se ia pe SRL cu datele de identificare ale camionului.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Tiberiu Madaras a raspuns pe 14.12.2014, 17:19

Ca persoana fizica veți putea închiria camionul si remorca unui SRL, care pe baza acestui contract de închiriere, va putea primi copia aferenta licentei de transport marfa pentru acest camion. Ce implica ptr. un SRL sa obtina licenta de transport marfa este o alta discutie.
Dl. Maier Cucu a raspuns bine, nu stiu de ce a primit un vot negativ. Daca merge asa mai departe, nu va mai raspunde nimeni întrebarilor.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello