Intrebare rezolvata

avatar

Vreau sa fac dezmembrari auto - ce risc este daca o fac pe cont propriu si atat ?

Vreau sa ma ocup de dezmembrari auto, pana in 10 masini, am terenul meu, activitatea o desfasor doar pe internet, trimit colete prin curier, rar sa zicem ca primesc clienti in incinta parcului.

Daca am clienti multumiti, vecinii sa zicem ca nu-i prea deranjez....si daca se supara unu ce poate sa-mi faca....in curtea mea fac ce vreau Nu ? De ce sa-mi fac firma , de ce sa iau autorizari ? Ca sa aiba cine sa vina in control? Sa le dau spagi? Taxe  ? un experimentat mi-a spus ca cel mai bine, sigur, profitabil este sa o faci neoficial!

Voi ce parere aveti?
Multumesc.

A intrebat Savu Sava

Raspunsul ales

avatar

Florin Stefan Nita a raspuns pe 18.11.2014, 05:12

cel mai bine este un PFA si gata !! oricum tot ce ai acolo ar trebui sa ai acte doveditoare de provenienta !!

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Alexandru Duta a raspuns pe 18.11.2014, 17:50

Poti face si pe cont propriu dar daca te reclama cineva sigur vei avea controale
si te vor lua la bani marunti cu autorizatii de deseuri uleiuri,freon care nu ai voie sai eliberezi in atmosfera etc.daca faci legal si ai tot ce tine de autorizatii nu vei avea probleme,poti incepe pe cont propriu si le faci pe parcurs daca nu ai bani de inceput.
Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 18.11.2014, 11:09

probleme nu veti avea,aprobarile necesare firmei. Nu uitati cum sub ce forma  veti face plata,aprovizionarea !?Nu uitati,antigelul,lichidul de frina,uleiul,etc. avizarea forurilor care sint desemnate ptr astfel de reciclari=recuperari.Un lucru este si ramine valabil,aveti voie in curtea dstra sa faceti ce este permis,ce este acceptat,respectind un program de functionare,timp de recuperare si recreere ,si numai atita timp cit nu deranjati vecini. Ei au dreptul la o viata normala,ca si cei de la bloc,hotel,etc. Daca veti avea nevoie de ajutor ,numai pe teritoriul Germaniei vom putea intra in legatura  .Si incercati sa uitati ca se poate face ceva cu ,,spagi,, legal este ce este legal,veti detine cele necesare veti avea liniste. Daca vor exista mici nereguli,se refac se pun la punct dar aceasta forma de ,,supravietuire,, trebuie sa di8spara,si daca dstra veti continua dupa legile ,,ceausiste,, veti avea controale tot timpul. Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello