Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt pasii si investitia pentru un service auto ?

Buna ziua,

As vrea sa stiu si eu, in primul rand, care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez, cam ce investitie mi-ar trebui pentru deschiderea unui service auto cu toate serviciile incluse. Cam ce suprafata mi-ar trebui pentru constructia acestuia? Pot sa beneficiez de fonduri pentru acest proiect?

Multumesc.

A intrebat Alexandru Vlad

Raspunsul ales

avatar

Sebastien Laza a raspuns pe 14.11.2014, 11:37

Buna ziua,

Dupa cum vedeti, au trecut doua zile si nu s-a grabit nimeni sa va raspunda.

Marea majoritate a celor care raspund aici, ofera diverse servicii de consultanta si asistenta in paralegal, de genul celor de infiintare firma, consultanta in obtinerea avizelor de functionare si intocmirea documentatiilor tehnice, intocmirea planurilor de afaceri, etc.

Insa nu va ofera nimeni totul pe tava, pentru simplul motiv ca fiecare tip de afacere are specificul ei.

Trebuie sa va faceti singur temele, sa puneti mana pe telefon, sau sa intratri pe net si sa aflati cat va costa sa inchiriati o hala, cat va costa o trusa de scule, un elevator, sau alte utilaje care va trebuie intr-un astfel de business! Cine vreti sa faca aceasta cercetare in locul d-voastra?

Bineinteles, asistenta de specialitate va este foarte utila, cand puneti pe picioare o afacere si e bine sa apelati la ajutor specializat. Spre exemplu, firma pe care o reprezint ofera consultanta si asistenta in demersurile de autorizare pentru functionare.
Exista o serie de conditii legale pe care trebuie sa le indepliniti pentru a obtine Autorizatia RAR, sau Autorizatia de Mediu (daca oferiti servicii de tinichigerie/ vopsitorie).

Dar afacerea e a d-voastra, nu este a mea sau a altor consultanti, care va ajuta cu planul de afaceri sau va ofera alte servicii.

Cercetati piata, pentru ca nu o va face nimeni in locul d-voastra si puneti intrebari punctuale, ca sa puteti primi raspunsuri utile!

Va recomand http://juristfirme.ro/

Numai bine!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello