Intrebare rezolvata

avatar

Cat ar costa un teren de fotbal acoperit pe structura metalica sau balon?

Buna ziua,

As dori sa fac un teren de fotbal acoperit pe structura metalica sau balon, am 45 mii de euro, si nu stiu daca mi-a ajung, se mai pot acesa fonduri europene?

A intrebat Cristea Ionut Ionut

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 18.07.2018, 08:09

Bună dimineața
Ideea e foarte bună mai ales pentru mediul urban. Se închiriază cu ora și e rentabilă afacerea. Un teren descoperit se poate face cu banii pe care îi aveți. Dacă vreți acoperit(nu cu balon), vă mai trebuie ceva bani, până spre 65000-70000 euro. Varianta cu balon este energofagă și costul investiției se duce spre 100000 euro. Are avantajul că permite organizarea și de altfel de evenimente(nunți, botezuri etc). Fonduri europene au fost pentru mediul rural. Deocamdată sunt epuizate. Poate pentru perioada 2021-2027 dacă totul va decurge bine la nivel de UE.
Având în vedere că aveți un capital destul de consistent, demarați cu varianta unui teren descoperit!
Succes!

Sursa: http://duplicomgrup.info/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 1.01.2021, 14:36

Se poate face o ...Sera folosind banii europeni si autohtoni. De ce sa nu investiti un leu in fabricarea de alimente? Aveti - Investitie sigura, ajutor de stat sau european nerembursabil de viitor Nu va mai place ?- Vindeti investitia sau ... o tranformatin in visul ,,sala de sport, etc ! Puteti sa le faceti pe amandoua deodata, dar costurile cred ca sunt consistente. Succes in realizarea obiectivelor.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Daniel Marius a raspuns pe 8.11.2014, 22:10

Merita sa verificati daca e in regula sa faci investitia.Aveti terenul,locatia,mai sunt altii in zona?Sa f...pe romaneste 45.000 euro doar pentru o idee?Mai bine iti faci o casa cu banii astia si faci si un teren de fotbal langa neacoperit! www.startfirme.ro

Sursa: Franciza Start Firme

Voteaza:   2 3 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello