Intrebare rezolvata

avatar

As putea obtine vreun imptumut de la vreo banca cu posibilitatea de plata la subventie si la recolta

As vrea sa arendez 40-50 ha teren arabil dar problema e ca anul acesta tremin liceul si as vrea sa fac societate pe nuemele meu si pentru inceput am nevoie de circa 70000 de lei.

As putea obtine vreun imptumut de la vreo banca cu posibilitatea de plata la subventie si la recolta? Mentionez ca utilajele agricole le detine tatal meu.

A intrebat Mihai Ionut

Raspunsul ales

avatar

Dumitru Istratie a raspuns pe 2.02.2015, 09:26

Cred ca este bine a urmari cateva tinte. 1. Esti sigur ca poti sa arendezi 50 ha? Pentru ca odata ce te - ai imprumutat, ratele curg. 2. Sunt firme care dau samanta si ingrasaminte cu plata in cereale. 3. Un plan de arendare in primavara este discutabil. Daca esti sigur poti sa faci un SRL- D sa fiti actionar, Unicul ACTIONAR. Exista un acord de principiu prin care se vor incepe depunerile de Proiecte pe.... Instalarea tinerilor fermieri. Incercati ca inainte de a declara la APIA sa va faceti un plan de cultura care sa va asigure o DIMENSIUNE CAT MAI MARE a fermei. Sunt niste conditii, conditii de agromediu, inscrierea intr - un grup de producatori, cooperativa care dau punctaje. Evaluati-va oportunitatile, toate. In functie de acestea mai este necesar si o contributie in bani = euro. Contributia este obligatorie. Tinind cont ca nu plecati de la zero, incercati si mergeti la Camera Agricola Judeteana. Cereti variantele si conditiile pe care sa le indepliniti. Bancile care dau bani cu scadenta decadala la recoltare este Pro Credit. Nu va bazati cu plata ratelor la achitarea Subventiei deoarece este riscant. La cultura de SFECLA exista oportunitatea ca samanta, ingrasamintele, recoltatul sa fie asigurate de ..... firma procesatoare. Dumneavoastra stiti cel mai bine terenul la ce se preteaza. Intrebati, intrebati, calculati si apoi decideti. Va doresc succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tehnic Bistrita a raspuns pe 22.10.2014, 09:49

Posibil, dar ai cel putin garantie (gen casa, apartament, teren), inafara de utilaje, care se iau mai greu drept garantie? Daca DA, sa ai in vedere ca suma imprumutata va fi maxim 60-80% din valoarea garantiei, care e stabilitata de un evaluator desemnat de cine te imprumuta.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 22.10.2014, 11:01

Daca imprumutul vrei sa il iei pe firma - care atunci cand o faci nu are un istoric, evident - nu ti l va acorda nici o banca...
mergi la cateva banci si intreaba si te lamuresti.
Orice ar fi nu lua bani de la camatari, prieteni care iti dau cu dobanda....etc

Succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 22.10.2014, 10:45

orice imprumut este acordat daca prezinta garantie ptr recuperarea lui ! Exista !? Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello