Intrebare rezolvata

avatar

Cum sa lupt cu concurenta ?

Buna,
Am o problema cu un concurent aparut dupa mine pe piata, pe acelasi domeniu cu acelasi concept de magazin cu vanzare en detail. Concurenta mi-a copiat stilul magazinului, stilul de publicitate, peste tot pe unde m-a gasit s-a postat langa mine, tot ce am facut eu ca publicitate a facut si el imediat, a furat inclusiv conceptul de imagine.

Ce este cel mai deranjant, la aceleasi marci de produse ca si ale mele, merge aproape de pretul de achizitie, diferenta pretului la raft fiind pana la 90 lei sub preturile mele. El neavand multe costuri (nu are chirie, are angajat fara carte de munca s.a.m.d), furandu-mi clientela prin pret. Ce ma sfatuiti sa fac ?

A intrebat Cris Mark

Raspunsul ales

avatar

Salt Star a raspuns pe 6.10.2014, 08:37

daca aveti dovezi ca ati inceput inaintea concurestei ,inscrietiva la OSIM ,referitor la preturi nu aveti cei face ,el merge pe rulaj mare cu adaos mic

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 6.10.2014, 11:08

ceea ce prezentati,este normalitate in tara ! Lucrezi legal,incerci ceva si platesti darile,esti pedepsit ! Consider indreptatita si corespunzatoare nelinistea dstra,dar,daca ati cautat un sfat,un sprijin ,,sufleteste,, il voi da si chiar daca nu vor fi intelese ideile avute ,prezentate,vi le voi scrie ! Incercati sa parasiti ideea si activitatea avuta in zona,incercati sa ocoliti razbunarea,denuntul,etc. Uitati va ce se intimpla la nivel mare,nimeni nu ia sau da hotariri,veti lupta impotriva morilor de vint,si sinteti intr adevar singur !Cum prezentati problemele va vor duce incet catre falimentare,reprofilarea,schimbarea destinatiei,etc. este o idee de supravietuire fara scandal si urmari !Incercati sa intelegeti,si veti reusi cu siguranta !( veti procesa,n aveti relatii,bani,timp,si investitia aceasta este fara un rezultat pozitiv ! )Succes

Voteaza:   4 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Marketing

Axello