Intrebare rezolvata

avatar

Ma puteti ajuta cu producatori de hrana pentru animale?

Ma intereseaza doar producatori de unde pot cumpara vrac la preturi cat mai mici ( nu mancare premium ). Pentru ambalare ce autorizatii am nevoie?

Fabrici din Ungaria, Bulgaria sau Serbia mi-ar fi de mare ajutor daca ma puteti ajuta.

A intrebat Bondoc Ovidiu

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 28.09.2014, 10:55

Nu specificati la ce fel de animale va referiti! Pentru porcine,ovine,cabaline si bovine va poate ajuta ori ce FNC din tara. Pentru pisici si caini este greu sa obtineti mancare vrac din simplul motiv ca ambalarea este esentiala pentru pastrarea caracteristicilor mancarii respective! Firma in cauza se va feri sa faca o asemenea afacere care i-ar putea aduce prejudicii grave de imagine ,in cazul care se va afla ca el este furnizorul !!! Si cu presa de azi... aceasta probabilitate este f. mare! Dar exista o cale, si anume sa preluati doar ingrediente din aceste alimente si sa le amestecati dvs! In acest fel reteta va apartine si nu lezati interesele nimanui. Adresele fabricilor in cauza se afla chiar pe ambalajele acestor produse aflate in comert. Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE Ltd.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Alexandru Duta a raspuns pe 28.09.2014, 13:30

Incercati la Agroland care au fabrica de productie in ungaria si au preturi destul de bune,
daca faceti import luati marfa fara TVA care la ei este de 25%
Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Gheorghe Revnic a raspuns pe 28.09.2014, 08:38

Daca o sa-l intrebati pe Doctor "Google" nu exista sa nu primiti un raspuns, mai mult sau mai putin apropiat de cea ce doriti Dvs. Va doresc succes

Sursa: Experienta personala

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello