Intrebare rezolvata

avatar

Ar functiona un magazin in camera unei case de 5 m pe 4 m?

Vreau sa deschid un magazin mixt la tara mai exact un srl am spatiu o camera in casa si am un buget de 6000 ron, este de ajuns?

Se poate deschide un magazin in camera de 5 m pe 4 m? Marfa pt magazin trebuie so achizitionez de la furnizori sau pot so cumpar chiar eu direct?

A intrebat Rusu George Valentin

Raspunsul ales

avatar

Oana Sirbu a raspuns pe 27.09.2014, 09:03

Buna dimineata,
Ca si principiu, se poate deschide un magazine mixt, dar totul depinde de cum va propuneti dumneavoastra sa va expuneti Marfa astfel incat sa arate a magazin.Referitor la buget trebuie sa luati in calcul si cheltuielile de constituire ale societatii care se pot fi de aproximativ 1000 lei, taxele care se platesc pentru a obtine avizele necesare functionarii care nu sunt foarte mari dar exista, cheltuielile de amenajare a spatiului care trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a putea vinde si produse produse alimentare .Ar fi bine sa evaluati daca incepeti sa functionati daca este cu adevarat rentabil, pentru a evita sa faceti niste cheltuieli inutile. La infiintarea societatii trebuie sa cuprindeti in actul constitutiv toate codurile CAEN necesare desfasurarii activitatii .

Va doresc mult succes
Oana S.
Expert contabil
0724272743

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 27.09.2014, 09:31

Sigur ca da!
doar sa aveti in vedere ca spatiul sa fie stradal, eventul pe unde trece multa lume, pentru ca altfel veti avea clienti doar cativa vecini.... ceea ce nu va fi ok pt afacere
niste rafturi / tejghea, etc puteti amenaja chiar dvs cu un vecin (eventual) - deci costul va fi destul de mic
Marfa o puteti lua de oriunde - adica sa faceti contract cu diversi furnizori (avantajul ar fi ca o aduc chiar ei si asa scutiti cheltuiala cu transportul, poate va lasa cu plata macar la 7-14 zile pt inceput) sau sa o luati chiar dvs .(adaugati costul cu transportul, etc). Doar ca trebuie sa aveti facturi de intrare pentru toata marfa.
Va trebuie casa de marcat.
Cele mai importante produse la vanzare - painea si tigarile+berea!

Mai citi aici pe bizoo la intrebari rezolvate - s-a mai raspuns de sute de ori pe acesta tema - poate va mai vin idei

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Salt Star a raspuns pe 1.10.2014, 08:17

daca credeti ca aveti vanzare (respectiv sa fie vad)merita sa incercati ,puteti cumpara de oriunde doriti ,dar daca magazinul are pozitie cu siguranta vor veni destui distribuitori sa va propuna livrare de marfa .

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 27.09.2014, 14:52

spatiul trebuie sa fie adecvat activitatii,curat,aerisit fara egrasie sau pereti cu mucegai,etc.Functie despecificul marfii,va puteti aproviziona si singur sau va lasati aprovizionat ! Succes
Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello