Intrebare deschisa

avatar

Pot obtine fonduri nerambursabile pentru a deschide o gradinita in Iasi sau pe langa Iasi?

Buna ziua.
As dori sa deschid o gradinita muzicala. As avea nevoie sa stiu catre ce fonduri ma pot adresa, care sunt pasii care trebuiesc urmati?

A intrebat Madalina Morariu

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Anca Avadanei a raspuns pe 4.10.2014, 15:11

Da . Puteti obtine fonduri. Pentru a va putea indruma mai bine trimiteti email pe adresa consultantafonduri2015@gmail.com cu raspunsuri la urmatoarele intrebari :
- la ce suma se ridica proiectul?
- Ce suma puteti asigura la contributia proprie?
- Va intereseaza doar proiecte in care se dau banii inainte sau puteti sustine financiar si un proiect in care se da inainte avans de 30% din proiect, se efectueaza cheltuielile si apoi se deconteaza?

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 25.09.2014, 11:27

sa incerc sa nu va raspund direct,ci,sa va intreb de ce nu s a gindit si nu a reusit statul !?Este o linie f bine pusa la punct,cea care imbina privatul cu statul,si pe cit se stie nu functioneaza !Min.Inv. ,cultura-arta,etc. este impotriva desfasurariilor acestor activitati intr un domeniul privat ,deocamdata !Numai celor si cu cei ce le convine gasesc si o ,,portita,, tocmai de aceea incercati o informare directa la PRODUCATOR !Succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 24.09.2014, 10:46

Va recomand accesarea Programului pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare - START

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210

Voteaza:   2 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello