Intrebare rezolvata

avatar

Pot folosi masa de biliard sa incasez bani?

In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare. In prezent am deschis un punct de lucru pentru BAR si am cod caen 5630 - baruri si alte activitati de servire a bauturilor.

Pot folosi masa de biliard sa incasez bani? Ce amenda platesc daca sunt prins utilizand aceasta masa si incasand bani prin casa de marcat?

A intrebat C Visan

Raspunsul ales

avatar

Salt Star a raspuns pe 23.09.2014, 14:19

nici o amenda daca taiati bon fiscal pentru prestare servicii ,dsar trebuie sa aveti afisat tariful pentru masa de biliard

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Oana Sirbu a raspuns pe 2.10.2014, 12:20

Buna ziua,

Puteti folosi masa de billiard iar incasarea banilor se poate face prin casa de marcat.Trebuie sa treceti pe casa de marcat codul special pentru acest lucru.Este chiar indicat sa incasati contravaloarea prin casa de marcat deoarece legislatia in vigoare specifica in mod expres ca incasarea banilor de la personae fizice se face cu bon fiscal .
Pentru consultanta si servicii de contabilitate ma puteti contacta .

Mult succes
Oana Sirbu
Expert Contabil
0724272743

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 25.09.2014, 11:38

exista posibilitatea sa va incarcati cu chitante numerotate ,bon fiscal,etc. Toate sint recunoscute daca le prezentati si oferiti clientului. succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello