Intrebare deschisa

avatar

Care sunt cerintele de siguranta pentru o hala de productie confectii metalice?

Buna ziua,

Imi puteti spune care ar fi cerintele de siguranta pentru o hala in care voi produce confectii metalice? Adica va trebui un rezervor de apa pentru incendiu sau ajung extinctoare, pentru partea electrica imi ajunge o impamantare sau sunt alte cerinte de siguranta? Am obligatia de a avea si un vestiar inauntru? Sunt marimi minime sau dupa cum vrea fiecare?

Multumesc.

A intrebat Pricop Alin

Raporteaza abuz Raspunde la intrebare

Raspunsuri

avatar

Daniel Marius a raspuns pe 6.09.2014, 22:58

Trebuie sa aveti acordul vecinilor,pentru desfasurarea activitatii.Exista norme de PSI si SSM, cat si autorizarea la agentia de mediu.Daca suny peste 100 mp hala trebuie 2 extintoare,plan de incendiu,angajatilor le trbuie instruvtajul psi,la fel si la ssm,inspectorii o sa va ceara pe langa normele de siguranta ce trebuie sa le indeplineasca angajatii ,sa se faca controlul de catre un electician autorizat a sursei de curent si eliberarea unui buletin de verificare.contract salubritate,apa canal,autorizatie functionare primarie.restul dotarilor tin de bun simt si cat confort trebuie sa aiba angajatii.pentru trusa medicala,extintoare,si altele intrati pe www.startfirme.ro

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello