Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt costurile aproximative de constructie a unei hale?

As dori sa stiu cam la ce suma as ajunge cu constructia unei hale de productie: latime 8m, lungime 25 m, inaltime 4 m la streasina, 200 mp in total.

M-ar interesa varianta mai ieftina, adica poate fi din zidarie sau structura metalica, oricare din ele e mai ieftina.

Multumesc.

A intrebat Pricop Alin

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 6.09.2014, 18:29

Circa  20- 25.000 Euro (cu TVA) pentru suprafata data, dar atentie, costul cu utilitatile poate ridica pretul in functie de conditiile concrete; detaliile privind compartimentarea sunt si acestea semnificative pentru pretul final. Comandati un studiu geo ca sa puteti estima anvergura lucrarilor cu fundatia - foarte semnificative si acestea in pretul total.
Aveti aici un exemplu de oferta ieftina, dar atentie se refera doar la structura, la poarta fabricii :
http://www.rotarex.ro/produse/industriale/hale-industriale/hala-15x6x3...

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Daniel Marius a raspuns pe 6.09.2014, 23:15

Mai nea aline te apuci de confectii metalice si nu faci devize.iti spun cea mai moca investitie.torni zidurile in cofrag de beton,balast,apa,ciment,acoperisul il faci tu ca doar iti faci firma de confectii metalice,pui baietii sa iti faca fermele,cumperi blani, si acoperi cu tabla ieftina.la suprafata care o vrei construita nu te duci mai mult de 20.000 Ron.daca nu gandesti cum sa iti rezolvi problemele cu oamenii tai si sa iti ramana banii tie cat si experienta acumulata,nu te mai apuca.Subsemnatul iti da un sfat si sa nu ma apelzi ca altii pe privat ca sunt nu stiu cum.Iti faci un rahat de acoperisi deasupra.sau mai bine inchiriezi o mica hala,te apuci sa produci ce vrei tu sa faci,investeste mai bine banii in echipamente,lasa constructiile,vezi ce desfacere ai si dupa te apuci de construit.E o concurenta pe domeniul tau de nu ai habar.Iti trebuie om de vanzari,promovare,etc.Succes!

Sursa: presupusu

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello