Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare si ce cost are o vulcanizare, spalatorie si eventual dezmembrari?

Detin teren, numai ca terenul este unteren de cultivat. Dar este situat fix langa ultima casa din oras si as dori sa stiu daca ma pot bransa la curent apa si toate cele.

Va multumesc mult anticipat.

A intrebat Nuhaiu Adrian Ovidiu

Raspunsul ales

avatar

Daniel Marius a raspuns pe 30.08.2014, 17:02

In primul rand va trebuie o firma.Intrati pe WWW.StartFirme.RO si puteti comanda acolo, tot ce va intereseaza.Cand infiintati firma va faceti sediul social la casa sau bloc si punctul de lucru pe terenul respectiv printr-un contract de comodat.Acum terenul respectiv va trebui sa ii schimbati destinatia din arabil in curti constructii(nu sunt sigur 100%, deci in consecinta trebuie verificat.)Obligatoriu dupa ce va ies actele va trebui sa aveti in vedere sa va ridicati urmatoarele autorizatii:autorizatia de functionare de la primaria in care va aflati, autorizatie de mediu(nu dati drumul la activitate daca nu aveti asa ceva,amenzile sunt foarte mari), contracte de salubritate , si furnizare apa, cu regiile de utilitati.Va trebui sa faceti sant de colectare pentru apa, curte betonata pentru dezmembrari, sa va ridicati o constructie, sau sa aveti o rulota.Mult succes!.Este ok ideea mai ales ca oferiti mai multe servicii.Va recomand sa aveti in vedere si un magazin de piese auto si sa adaugati coduri caen la punctul de lucru pentru activitati de service auto,polish auto, incepand cu schimbul de ulei,filtre,etc(mici reparatii, servicii).Pentru alte informatii intrati pe www.startfirme.ro

Sursa: Presupusu

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello