Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa-mi deschid un magazin de piese auto intr-o localitate din Neamt?

Detin un spatiu si vreau sa imi deschid un magazin de piese auto prin comanda noi si second-hand. Cum trebuie sa procedez si ce furnizori sunt care ar dori colaborare?

A intrebat Tanasa Daniel

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 25.08.2014, 10:21

O idee pe care o consider de viitor si care daca se face corect,va supravietuii ! Incearca sa vizitezi altele de acest gen,nu incerca sa faci ce nu ti se potriveste,marfa exista si corectitudinea,preturile,calitatea serviciilor si produselor,garantii,etc. sint de baza! Daca ai masina de transport,o data ,de 2 ori pe luna vizitate cimitirele de masini sau cumparate masini SH si dezmembrate,dar asa ceva necesita alte investitii ! Cauta sa cumperi direct,preturile sint diferite,deci sursa sa fie accesibila si ptr buzunarul propriu ! (stiu de ce spun ,in Germania ofertele exista daca cumperi periodic atunci preturile sint convenabile ! )Deci,ordine,corectitudine, si plata cash ,atunci vei putea scade preturile ,sondaje ptr ca de la o sursa la alta preturile difera,cumparat cel mai bine unde i convenabil,atunci ramine ,,plus,, la activitatea depusa ! Succes

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ciprian Marcu a raspuns pe 25.08.2014, 10:00

Va recomand sa incercati sa investiti intr-un magazin online deoarece:
- pe termen lung aveti costuri mult mai mici fata de un magazin fizic;
- puteti sa va adresati oricarei zone din Romania;
- este deschis non stop;
- aveti posibilitati de promovare online multiple.

Daca aveti nevoie de consultanta gratuita pentru un asemenea magazin va stau la dispozitie.

Sursa: http://plummediaagency.blogspot.ro/

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Daniel Marius a raspuns pe 25.08.2014, 21:01

Salut!Spatiul e bine sa fie intr-un oras si nu la tara.Firme care sunt distribuitori:Meteor, throst auto, unix, Autototal,autonet.ETC.Sa ai un mic stoc de vreo 7000 ron-10,000 ron.de ulei, becuri, filtre,restul vine la comanda.Comanda daca o dai dimineata la unele firme iti vine la 12 tot in aceeasi zi.Sa combini activitatea de vanxzare piese auto si cu asigurarile rca.Si dupa asta iti iei un elevator scule si iti faci siservice auto.Succes!
Intrii pe www.startfirme.ro si te rezolvam cu restul de la firma la ditatii!

Sursa: Presupusu

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Ciprian Zarzu a raspuns pe 25.08.2014, 13:02

Trebuie sa luati legatura cu depozitele de piese auto din zona ,sa semnati contracte cu ei si sa va livreze piesele necesare,multa reclama-prini prieteni,cunoscuti,fb,etc,preturi bune la piese

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello