Intrebare rezolvata

avatar

Exista fonduri nerambursabile pentru un parc de panuori fotovoltaice de 2mw?

Buna ziua,

As vrea sa obtin fonduri nerambursabile  pt un parc verde de panouri solare. Trebuie sa fac un proiect? Pamantul il am in jur de 2 hectare. Cui trebuie sa ma adresez, sunt din radauti jud suceva. Un pic de capital am dar prima data as vrea sa stiu costurile pt absolut tot, vreau sa realizez visul de-o viata de om.

Multumesc.

A intrebat Marcel Slusariuc

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 25.08.2014, 10:00

Buna ziua!
Vom vedea daca in noile programe cu finantare nerambursabila pentru perioada 2014-2020 vor fi incluse la cheltuieli eligibile astfel de investitii. Insa investitia e mare, se apropie de 1 mil. euro/ha. √én plus, schimbarea categoriei de folosinta a terenului e deosebit de greoaie, dacńÉ nu imposibilńÉ, datoritńÉ unei legi date anul trecut.
Succese!

Sursa: http://www.bizoo.ro/firma/duplicomgrup/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Daniel Marius a raspuns pe 25.08.2014, 21:08

Buna ziua!Parera mea este sa ramaneti la vis!Incercati cu agricultura.Sunt site-uri de afaceri care sunt pline de parcuri fotovoltaice de vanzare.Inainte de a va lichida munca de o viata edificati-va si apoi va apucati de treaba!Succes!Daca tot aveti teren si ceva bani puneti umarul si invetiti intr-o sera!Ajuta tara asta sa nu mai importe de la turci si greci.

Sursa: Presupusu

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

M√ľller Michael a raspuns pe 25.08.2014, 10:05

Ptr astfel de proiecte,numai colaborare alti investitori care au interese ! O astfel de idee nu are nicidecum vreo legatura cu infiintarea de noi locuri de munca,investitie la nivelul localitatii si deci profit comun,proiect de dezvoltare sau sociale !? Visul il puteti realiza ,dar impreuna cu altii care viseaza tot in aceasta directie! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello