Intrebare rezolvata

avatar

Credeti ca merita o spalatorie, curatatorie chimica pentru haine?

Ma poate ajuta cineva?

A intrebat Pop Viorel

Raspunsul ales

avatar

M. Alexandru a raspuns pe 15.01.2008, 12:37

parerea mea desprea aceasta afacere este ca poate fii foarte profitabila dar sii fara sperante.O amplasare intr-un vad bun si o publicitate pe masura poate duce la venituri colosale.Problema este ca daca afacerea merge bine,si aici gresesc mult,deci daca merge bine si cererea depaseste oferta este bine daca poti compensa asta prin marirea nr de anhajati ai acestui loc.Un numar mare de angajati,da,duce la costuri de prod mai mari dar si acestea se vor compensa pt ca productia va fii mult mai mare.In ziua de azi merita orice facut,dar facut intr-un fel incat finalul sa fie ceva interesant.Uite de ex fast food-urile,la ce mai era nevoie pt ca exista McDonald's,cel mai mare fast food,dar au venit cu ceva nou.NU este nevoie sa intram in detaliu ai prins ideea cred!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Florentina Sora a raspuns pe 12.01.2008, 16:06

O astfel de afacere merita a fi avuta in vedere daca obtineti un spatiu bine amplasat intr-o zona destul de populata in care sa nu existe in apropiere o alta spalatorie care deja si-a construit un nume. De asemenea si preturile serviciilor sunt importante.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Ioana Saghin a raspuns pe 11.01.2008, 03:50

desigur ca merita daca este inteligent amplasata. In zonele in care alimentarile sunt pline si o firma de genul acesta va avea succes. Daca in zona magazinele sunt goale ca o regula si angajatii tai vor soma.
va merita si daca poti tine pretul modic de sub o,5Euro pe articol

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello