Intrebare rezolvata

avatar

Ce sanse am cu un magazin cu cosmetice din Germania?

As vrea sa deschid un magazin cu produse cosmetice din Germania intr-un oras de 25000 loc.! Preturile mele vor bate concurenta din oras! Ce sanse as avea tinand cont ca orasu este mic?

A intrebat Bacan Dragos

Raspunsul ales

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 21.07.2014, 09:07

Eu va recomand ca, pe langa magazinul propriu zis sa vindeti si online!Aveti grija la detaliile care va pot ``ruina`` afacerea:calitatea produselor,legalitatea vanzarii lor,concurenta,politica de preturi si nu in ultimul rand necesitatea unei strategii de piata daca, produsele sunt ``new entry`` pe piata din Romania!Nu va bazati niciodat pe norocul pur!Nu oferiti sanse de reusita pe principiul ``bate concurenta la preturi``!O marca consacrata se vinde mai bine in ciuda pretului mai mare!Bafta!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Victor Bresug a raspuns pe 21.07.2014, 09:25

Daca tinteti cont ca orasul este mic,va trebui sa aveti un stoc mai mic la inceput,cheltuieli cu chiria si angajatii cat mai mici si asa mai departe.
Dar daca vreti sa va dezvoltati,faceti un site,mergeti pe vanzari on-line.Dar principala problema de rezolvat este promovarea produselor,prin munca de teren si on-line prin prezentari cat mai clare si complete.Cu testere,posibilitatea de returnare a produselor,etc.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Laura Cancea a raspuns pe 21.07.2014, 10:33

Eu va recomand sa aduceti si alte peoduse din Germania, de exemplu detergenti, se vand foarte bine si sunt calitativ mai buni decat ceea ce gasim noi in supermarket.
Conteaza foarte mult locatia in care alegeti sa va deschideti magazinul.
Eu cunosc cateva magazine de acest gen care au vanzari mari insa sunt situate in mall-uri sau alte centre comerciale unde este trafic pietonal intens.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 21.07.2014, 10:05

Produsele din Germania pot sa nu fie chiar cum povestiti,stiind ca DM este deja pe piata la noi,ce sanse puteti avea ?! Drogeria Müller ,Rossmann,etc. sint cele care au bagat Schlecker.ul la apa ,daca doriti informatii puteti avea ! Depinde de produsele care doriti sa le comercializati,sau credeti ca cele de pe la 99ct sint si calitativ bune!? Deci,nu incercati calcule ,,dupa ochi,, ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello