Intrebare rezolvata

avatar

Care este procedura pentru schimbarea destinatiei din garaj in spatiu comercial (acte,costuri) ?

Buna ziua,

Doresc sa deschid un magazin legume fructe in garajul unui bloc(garajul e finisat cu gresie,faianta, chiuveta) dar in CF nu este trecut ca si spatiu comercial.
Doresc sa stiu procedura prin care se face schimbarea destinatie din garaj in spatiu comercial, ce acte am nevoie, cat ar costa si cat dureaza pana la obinerea autorizatiei? Tin sa precizez ca nu sunt proprietarul spatiului.

Va multumesc anticipat

A intrebat Tene Paul

Raspunsul ales

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 20.06.2014, 10:01

In primul rand, trebuie discutat cu proprietarul garajului pentru incheierea unui contract pe acest spatiu. Apoi, Asociatia de proprietari trebuie sa va dea acordul pentru desfasurarea activitatii in acel spatiu. Dupa care, in functie de existenta sau neexistenta unei societati, trebuie sa intocmiti un dosar pe care, pentru obtinerea autorizarii si avizelor necesare, trebuie sa-l depuneti la RC unde completati o cerere tip si platiti taxele judiciare aferente.
Cu stima,
av. Maria Vizitiu

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 20.06.2014, 06:51

Cu atat mai mult cu cat nu sunteti proprietarul spatiului trebue sa mergeti la registrul comertului pentru a primi toate informatiile legale.Va trebui in fond sa declarati spatiul ,ca fiind un punct de lucru. Va costa cam 200 lei ( daca aveti deja o societate,desigur, daca nu cam 1200 lei). Tot aici aflati care sunt autorizatiile necesare ( sanitare,mediu,protectia muncii,PSI,etc.) Succes!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE Ltd.

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello