Intrebare rezolvata

avatar

Unde as putea gasi clienti pentru servicii call center?

Buna seara,

De curand am deschis un Call Center si as dori sa va intreb daca aveti ceva sugestii pentru o colaborare. Unde as putea sa caut clienti care sa aibe nevoie de astfel de servicii ?

O seara buna,

A intrebat Teodor Teodor

Raspunsul ales

avatar

Herzeleid Ana-maria a raspuns pe 25.06.2014, 01:55

Nu sunt in masura sa va dau un raspuns al unui expert, ci va pot doar spune parerea mea. Am lucrat intr-un call center in strainatate, si stiu ca de cele mai multe ori un call center primeste proiecte de marketing research. Nu stiu cum puteti contacta firme mari altfel decat prin publicitate, sau puteti incerca sa contactati diferite firme cumva direct. Cred ca este o idee buna de afaceri (sa ma contraziceti, daca este cazul). Nu stiu in ce masura spitalele si clinicile private realizeaza astfel de studii. Va sugerez sa trimiteti mailuri cu prezentarea firmei si a serviciilor prestate, sau sa dezvoltati strategii de promovare a firmei. Poate si universitatile ar fi interesate (tot in strainatate era ceva asemanator)? Nu cred ca v-am ajutat prea mult. In orice caz, mult succes, si felicitari pentru ca ati pornit deja la drum cu aceasta idee. Numai bine va doresc!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello