Intrebare rezolvata

avatar

Pot deschide un parc de dezmembrari pe un teren daca in certificatul de urbanism scrie altceva?

Buna ziua,

Am un teren pe persoana fizica, pe care vreau sa-l dau un comodat sau sa-l inchiriez societatii pe care o detin, pentru a-mi infiinta acolo un parc de dezmembrari auto. Poate sa apara vreo problema cand o sa  cer autorizatiile pt deschiderea parcului, daca in Certificatul de Urbanism al terenului scrie constructie hala depozitare, locuinta si imprejmuire?  Si daca da, cum se poate rezolva fara sa trebuiasca sa schimb CFU?

Va multumesc anticipat.

A intrebat Tulpan Constanta

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 15.06.2014, 15:45

,,dezmembrari,, este nu numai un termen,ci o complexitate de operatii si necesita technologii care pot usor sa dea o alta ,,culoare,, activitatii ! Uleiuri,lichid de frina,lichid de racire,freon sau lichidul de racire ptr klima,etc. sint si trebuie sa fie ,,colectate,, si depozitate conform unor legi si bine stabilite si acceptate de cei cu natura,mediul,pompieri,etc. Deci,Sa l dati spre inchiriere firmei ,este ok, dar apar sau nu reclamatii de la proprietarii vecini,sau de la cei cu alte activitati in zona!?Incercati sa aflati ceva mai mult de la Cons Jud., investitii si urbanism,de la cei de la mediu,etc. Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello