Intrebare rezolvata

avatar

Unde as putea gasi informatii despre cum se realizeaza lumanarile decorative?

Doresc sa incep o afacere cu lumanari decorative. Unde as putea gasi informatii despre cum se realizeaza? M-ar interesa eventual niste carti, fie ele si in limba engleza sau orice alte amanunte utile pentru productia de lumanari decorative.

A intrebat Enescu Sonia

Raspunsul ales

avatar

Radu Tuglea a raspuns pe 9.05.2014, 08:24

Cărţi puteţi găsi aici http://lumanari-matrite.blogspot.ro/2014/03/manuale-pentru-lumanari.ht... la un preţ mai mult decât rezonabil.

Sursa: http://lumanari-matrite.blogspot.ro/2014/03/manuale-pentru-lumanari.ht...

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Victor Bresug a raspuns pe 8.05.2014, 19:02

Gasiti in Link-ul de mai jos o discutie pe tema care va intereseaza.
http://lumanari-matrite.blogspot.ro/2008/08/informatii-utile-pentru-ce...

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 9.05.2014, 09:59

Desigur idee buna,dar incercati acum sa va info si documentati despre ceva ce vreti sa puneti in practika !? Ok,dar existind deja astfel de firme,afaceri,considerati realizabila si competitiva ideea dstra!? Fiind o activitate care tine si de obtinerea materiei prime la preturi destul de mici,veti intimpina greutati si preturile produselor nu vor corela cu piata deja existenta . Va doresc mult spor si succes,dar incercati sa descoperiti unde si cum vedeti sansa !

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Munteanu Ion Ion a raspuns pe 8.05.2014, 16:01

intrati pe google si veti gasi ceva informatii ,,,dar,,,tinand cont ca e vorva de bani nimeni nu o sa dea prea multe informatii gratis doar daca cumparati o afacere in domeniu..

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello