Intrebare rezolvata

avatar

Este rentabil importarea si distributia produselor sportive si suplimentelor nutritive?

Buna ziua vreau sa aduc din america suplimente nutritive si produse sportive si sa le distribui in romania.
Multe produse din cele pe care vreau sa le aduc nu sunt pe piata din romania
Este o  afacere rentabila?
Astept parerile voastre
Multumesc

A intrebat Marian Stancu

Raspunsul ales

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 2.05.2014, 06:39

In primul rand verificati daca produsele sunt autorizate spre vanzare in Romania (dup cate stiu se verifica la Ministerul Sanatatii) si nu in ultima instanta prospectati piata de profil de aici!Multa bafta va doresc!

Voteaza:   3 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 2.05.2014, 08:56

In general. suplimentele alimentare nu au nevoie de avizul Ministerului Sanatatii pentru ca nu sunt medicamente, dar sunt necesare alte avize de la alte institutii.

Ca orice investitie, ar trebui sa faceti un studiu de piata sa vedeti daca piata este deschisa pentru aceste produse, mai ales ca sunt noi. Va faceti propria dvs. cercetare de piata inainte de a le importa, iar aceasta poate dura 3 - 6 luni. Puteti incepe cu un - doua produse cu care sa va faceti intrarea pe piata.

De asemenea, sa aveti in vedere bugete MARI pentru marketing si promovare. Daca va intereseaza sa va pun in legatura cu cineva care distribuie suplimente pentru sportivi, dati-mi un mesaj.

Mult succes!

Sursa: http://cosima.pro/

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello