Intrebare rezolvata

avatar

Este obligatorie prezenta fisei tehnice pentru bare de fier?

Am gasit bare din fier in Italia la un depozit de fier vechi. Barele sunt perfecte, nu sunt strambe, nu sunt taiate, sunt toate la 6 mt, dar nu au fisa tehnica.

Le-as putea importa si vinde in tara fara prezenta fisei?

Multumesc.

Edit pt Dl. Munteanu Ion: depozitul de fier vechi a luat materialul de la un vanzator siderurgic ce a dat faliment.

A intrebat Pricop Alin

Raspunsul ales

avatar

Petru Orban a raspuns pe 4.04.2014, 02:55

Nu este obligatorie insa pentru a raliza un pret de vinzare corect, puteti face analize spectrometrice la orice laborator uzinalcare va determina grupa de oteluri din care face parte cite un lot de bare daca sunt de acelasi fel,sau si mai precise daca este vorba de bare cu masa mai mare[analiza pe fiecare bara.Se poate de asemenea sa faceti la orice atelier competent care va garanta pe proprie raspundere calitatea materialelor respective,eventuale litigii ulterioare cad in sarcina acestuia,Aceasta analiza nu este de laborator,ci se determina prin teste mecanice,[analiza structurala].In functie de aceste rezultate valoarea poate sa difere de la 1 la 60 de ori.Analiza structurala de incadrarea materialului o pot face chiar eu in atelierul meu din Reteag,jud. Bistrita-Nasaud.Este rentabila la cantitati cit mai mari sau livrare curenta.Succes

Sursa: orbanpetru@ymail.com

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 3.04.2014, 16:49

fisa tehnica confirma calitatea si din ce este produs

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Munteanu Ion Ion a raspuns pe 3.04.2014, 18:23

buna seara
Fara suparare dar trebuie sa spun ca ,,cei care le-au dat la fer vechi nu le-au dat de nabuni o deficienta tot au
.Spuneti de fisa tehnica OK cei de la care le cumparati pot specifica ce fel de OTEL ESTE ptr ca in definitiv asta este denumirea tehnica OTEL ,,, OL CAT??? OL ce o fi nu va cumpara nimeni niciodata .
Deci da trebuie fisa tehnica
Ca o remarca dupa 89 o societate a vandut teava cu vagoanele cu defecte de fabricatie care aparent nu se observau dar erau defecte ,asa si OL dv ,.

SUCCES IN AFACERI

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello