Intrebare rezolvata

avatar

Care este procedura de functionare a unui magazin online fara stoc?

Buna seara!

Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri. Am dori in principiu ca procedeul sa fie urmatorul: primim comanda - mergem la furnizor achitam produsul (cu discount desigur) - il livram cumparatorului final prin curier - primim banii ramburs in cont colector.

Problema ar fi ca nu stim daca aceasta procedura este legala noi neavand stoc declarat. Ne puteti cumva lumina in aceasta problema?


Va multumim mult.

Numai bine!

A intrebat Dobre Iulian

Raspunsul ales

avatar

Victor Bresug a raspuns pe 27.03.2014, 08:25

Este legal,daca procedati legal.
Se poate lucra fara stoc.
In momentul in care primiti comanda ferma ,comandati produsul la furnizor,dupa ce il primiti il trimiteti catre client prin curier cu plata in cont colector.
Daca produsul va fi achitat in avans de catre client,emiteti factura de avans pe intreaga suma dupa care la livrare,stornati avansul si refacturati pe aceiasi factura.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Carmen Dascalu a raspuns pe 26.03.2014, 10:12

Da, eu am magazin online fara stoc!!!

Impachetarea, livrarea produselor si incasarea banilor o face compania partenera, iar eu primesc adaosul comercial pe care l-am fixat in magazinul meu online.

Daca este cineva interesat sa vanda produse online, fara a le avea in stoc, sa ma contacteze. Caut parteneri de afaceri in toata tara si in Europa.

Sursa: http://naturapentrusanatate.com/go/prezentare-afacere-parteneri/

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Munteanu Ion Ion a raspuns pe 25.03.2014, 13:48

buna ziua
afacerea suna cam asa eu (ion) vizitez siteul dv vad produsele aleg si comand.
dv mergeti la x care vinde sau produce(mai rar in romania sa se produca) le achizitionati imi trimiteti coletu eu dau bani dv ii dati cota (vanzatorului prim si va opriti si dv un procent acuma intervine BUBA"daca eu nu sunt multumit de marfa dv stiti ca trebuie sa imi restituiti bani ?pe vanzatoru prim nu il intereseaza ca nu el este expeditoru la asta v-ati gandit?
ce faceti daca dv spuneti ca vindeti X Y Z SI cand comand (am patito ) comand x (ma suna pai nu mai avem)datimi y zic ok zice dupa zece minute iar suna ne scuzati da nu mai avem nici y NU MAI ARE ROSTU SA CONTINUI SI NICI SA DAU NUMELE FIRMEI DACA VETI PROCEDA ASA MAI BINE STATI DEOPARTE ,PTR CA IN CAZUL ACESTUI GEN DE AFACERE DACA NU AI MARFA NON STOP PIERZI CLIENTI.


SUCCES

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello