Intrebare rezolvata

avatar

Pentru a face masaj la domiciliul clientilor ce demersuri legale ar trebui sa urmez?

Am o diploma de calificare in domeniul masajului reflexogen. Nu vreau sa deschid un salon. Vreau sa fac masaj la domiciliul clientilor. Cum sa declar venitul?

A intrebat Levente Orban

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 15.02.2014, 23:04

Aveti nevoie de autorizatie de libera practica; parcurgand aceasta procedura veti afla mai multe detalii despre organizarea si modalitatile de practicare masajului reflexogen.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Solovastru Ovidiu a raspuns pe 16.02.2014, 02:05

Autorizati-va ca PFA si nu veti avea nici o problema. Se poate si SRL, insa cred ca activitatea va fi mai restransa, asadar nu se merita.

Sursa: Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Iti completam GRATUIT dosarul de acte. Vino pe http://www.smartapp.ro

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 16.02.2014, 13:20

Puteti face legal,dar si ilegal! Desigur varianta ,,ilegal,, este de scurta durata,ptr ca astfel de practici trebuiesc facute profesional,prezentati serviciului prestat calitate si garantie! Va spun,calitate si garantie tocmai prin faptul ca exista segmente,metode,care nu puteti sa le practicati tocmai datorita problemelor de sanatate ale clientului. La o iernie de disc intr un fel,la cervical altfel,la anumite dureri musculare,accidentari altfel! Exista terapie manuala,terapie si masage puncte si extensie,etc. Incercati legal,serviciul cu predestinatie pe timp,complet sau partial,cu abonament ,deci periodic,este ca un contract saptaminal,lunar,etc. Puteti introduce pe costuri sau in pret deplasarea la domiciliu,costuri cu uleiuri,cu arome terapeutice,etc. Succes

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello