Intrebare rezolvata

avatar

Sunt pensionara si stau la tara, cum trebuie sa procedez ca sa vand biscuiti facuti de mine in casa?

A intrebat Odorhean Stefania

Raspunsul ales

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 15.02.2014, 23:01

Pentru a face acest lucru legal este dificil, presupune costuri admnistrative care se justifica doar pentru o activitate sustinuta ( spatiu distinct de bucataria proprie, organizare pe "flux fara intoarcere", autorizatii DSVSA si DSP, licenta produs pentru fiecare reteta).
Ati putea incepe "la negru" formandu-va in timp o retea de clienti fideli care sa aiba incredere in dumneavoastra si in produs, pentru care sa produceti la comanda acele retete care fac diferenta fata de produsele din piata, iar pretul sa fie evident ca nu include TVA dat fiind ca nu luati si statul ca partener in aceasta afacere.

Sursa: Constant Grigoras, CISA Consulting, 0744870210

Voteaza:   4 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ovidiu Borchin a raspuns pe 22.02.2014, 12:37

O mica lamurile la postarile anterioare.

Constantin Grigoras @ Asa doriti sa claditi viitorul Romanesc sa inteleg, sfatuind munca la negru ? Frumos viitor de aur.

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil Daca v-a scapat cumva observatia oarecum irelevanta o scot in evidenta - Doamna este pensionara - si o trimiteti sa isi deschida un SRL ? Cum sa sfatuiesti o pensionara care doreste un mic venit pe langa pensie sa isi deshida o firma ? Chiar ma depaseste perspectiva asta, cu tot respectul. Banii sa curga asa e ?

Aurel Mihuti @ Cum puteti oferi sfaturi inaplicabile, inaplicabile chiar si din punctul dumneavostra de vedere ? Nevoia de puncte, rating ? Chiar ma depaseste cu tot respectul.

Ar fi frumos si omenesc sa nu o mai amagiti cu iluzii.

NU se poate Doamna. Punct !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

DML - Cabinet Individual Expert Contabil Contabil a raspuns pe 17.02.2014, 09:38

Infiintati un SRL, luati avizele necesare .

Sursa: http://www.contabilgorj.ro/

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello