Intrebare rezolvata

avatar

Amenajarea spatiului unde sunt expuse mezeluri are nevoie de faianta obligatoriu sau orice?

Stiti cumva daca sunt obligata sa pun faianta ALBA sau faianta neaparat, pe peretele magazinului unde voi expune mezeluri(carnat, salam) afumate? sau se pot expune si intr-o vitrina frigorifica?

Multumesc!

A intrebat Pantea Lavinia

Raspunsul ales

avatar

Salt Star a raspuns pe 8.02.2014, 09:58

mezelurile se expun conform normelor sanitare in vitrine frigorifice nu pe pereti ,
nu va trebuie daca aveti vitrine

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 8.02.2014, 13:27

Da,desigur,este o masura prin care se mentine igena si curatenia,la cerintele legilor! Urme de singe pe pereti sau resturi nu se pot indeparta usor si eficient cum o puteti realiza cu fainanta! Daca veti expune produse este bine sa aiba posibilitatea de a nu intra in contact cu peretele,ci a putea fi ocrotit produsul de var,tapet,lemn,etc
Exista produse care necesita expunerea si pastrarea in vitrina frigorifica,dar sa nu uitam ca sint si produse care nu necesita aceasta !De aceea este bine sa va info. inainte de a incepe ,de a lua contact cu cei de la veterinar,sanepid,dr. veterinari specialisti care va pot da o lista cu produsele care le veti vinde si modul lor corect de depozitare si pastrare .Spor la treaba!

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello