Intrebare rezolvata

avatar

Este posibil si in ce mod putem oferi copiilor abandonati si batranilor un adapost?

Ideea este de a oferi copiilor fara parinti(de pe strazi) si chiar din familii sarace un loc unde sa aiba "o familie" adica casa, masa educatie si dragoste, iar pentru batrani un adapost unde sa si gaseasca linistea si camarazii, ideea pleaca de la baza meseriilor noastre:sotia lucreaza in spital de batrani iar eu cu copii din familii separate.

Detinem un teren de 3,5ha si gandim ca totul sa fie o autogospodarizare, cu sere, cu animale, cu pomi fructiferi unde toti(de la mici la mare sa contribuie),,,astept idei,,invataturi,, ajutor la ce usi trebuie sa batem,,,trebuie sa mentionez ca suntem o familie stabilita in tara straina cu dorinta de a ne intoarce.

Multumesc, un an cu sanatate si fericire la toata lumea.

A intrebat Marius Bejan

Raspunsul ales

avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 6.01.2014, 11:01

Buna dimineata,
Va trebui sa va constituiti in asociatie sau fundatie care sa aiba acest scop. Aceste forme se infiinteaza, se autorizeaza si se inscrie in Registrul asociatiilor si fundatiilor din cadrul judecatoriei in circumferinta careia se afla sediul social al asociatiei /fundatiei.
Ideea este foarte buna si cred ca puteti, cu succes, sa plecati cu un astfel de scop si cred ca multumirea va fi pentru toate partile implicate.
Un alt aspect important este acela ca, dupa trei ani de activitate, puteti solicita ca asociatia ori fundatia sa fie declarata ca fiind de utilitate publica.
av. Maria Vizitiu

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello