Intrebare rezolvata

avatar

As vrea sa pun pe roate o pizzerie. Ma ajutati cu cateva detalii?

Un pizzar cred ca as gasi cu un anunt in ziar sau pe internet, acum cu ce nu sunt familiarizat; De unde cumpar ingredientele la un pret atractiv? Se gasesc si gata taiate? Daca as vinde o pizza cu 15 lei cu cat as ramane net ?

As prefera sa vorbesc cu cineva care are sau a avut o afacere asemanatoare, sunt din Braila si as vrea pareri din alte orase .

A intrebat Musat Ion

Raspunsul ales

avatar

Ovidiu Borchin a raspuns pe 4.01.2014, 16:49

A pune o Pizzarie pe roate este o arta, precum orice meresie care se respecta.

Daca va imaginati ca gasiti de pe anunturi un Mester in a face pizza va inselati cu tot respectul.

Modul in care porniti, ganditi aceasta afacere nu va vantajeazadefel. Nu a cumpara ingrediente la pret atractiv este succesul, nu a le gasi gata taiate tine de performanta, nu pretul dicteaza castigul.

Din vorbitura cu cineva caresepricepe nu veti invata nimic, pentru simplul motiv ca modul in care ati pornit la drum va pune bete in roate din start.

Asa cum va este postata intentia, va garantez ca nu veti reusi sa claditi o Pizzarie de succes.

Mult Noroc.

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Solea Iuliu a raspuns pe 3.01.2014, 10:19

Pizzerie cu livrare la domiciliu

In Romania, piata serviciilor de alimentatie este in crestere in ultimii ani. Serviciile de livrare la domiciliu / sediu, in special in cazul pizzeriilor , au luat o amploare deosebita in ultima perioada, mai ales in marile orase. Avantajele unui sistem care ofera livrare la domiciliu se refera la asigurarea unui volum de vanzari relativ constant, deoarece astfel consumatorul nu se mai izbeste de restrictii cum ar fi comoditatea, programul de lucru sau alte evenimente neprevazute care impiedica deplasare.
Diferenta dintre multitudinea de firme care presteaza acest serviciu consta in :

preturile practicate
timpul de livrare
gama si calitatea produselor oferite

Serviciile de livrare pizza la domiciliu au doua mari grupe de clienti „traditionali” : personalul firmelor, care comanda produsul in pauza de masa din timpul pranzului si consumatorii „casnici”, care lanseaza comenzile de acasa, cu precadere seara. Asadar se recomanda un program flexibil, care sa acopere toate intervalele orare cu cerere ridicata.
Impreuna cu specialistii de la Morgan Gmbh am definit o unitate cu livrare la domiciliu . Investitia intr-o astfel de pizzarie nu necesita alocarea unei sume foarte mari de bani, chiar daca se bazeaza pe folosirea utilajelor de cea mai buna calitate.

Sursa: http://www.horeca-echipamente.ro/

Voteaza:   2 2 Raporteaza abuz


avatar

Andrei Madalin Mocanu a raspuns pe 9.01.2014, 19:22

Initiativa dumneavoastra este laudabila. Pentru realizarea unui proiect, asigurarea finantarii acestuia si toti pasii premergatori si ulteriori necesari va recomand sa va adresati societatii CREDYRAM CONSULT pe adresa de e - mail office.credyram@gmail.com sau la numerele de telefon 0743355263 / 0729503342. Va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


 

avatar

Marius F. a raspuns pe 3.01.2014, 23:23

Pentru o asfel de afacere trebuie sa luati in considerare mult mai multe optiuni si variabile. Mai trebuie sa cunoasteti si concurenta careia trebuie sa-i faceti fata si sa veniti cu ceva in plus fata de ei.
Avand in vedere ca Braila nu este un oras foarte mare s-ar putea ca, costurile dvs de productie sa nu se justifice cel putin la inceput. Cu alte cuvinte trebuie sa rezistati timp destul de mare pe piata pentru a va face o clientela, retete orignale si timpul de livrare a produsului.
Pe langa toate acestea mai trebuie sa luati in considerare si bugetul pentru publicitate care este foarte important si mai ales vital pentru afacerea dvs.
Va doresc succes!

Sursa: http://www.websiteromania.com

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz


avatar

Sorin Stoian a raspuns pe 4.01.2014, 13:42

Buna ziua,
Puteti sa obtineti fonduri nerambursabile pentru aceasta afacere.
Pentru detalii, contactatima pe nr. de tel. 0767.171.668 sau pe e-mail consultanta@addsor.ro

Sursa: http://www.addsor.ro

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello