Intrebare rezolvata

avatar

Ce inseamna anilina? Se gaseste pe piata romaneasca acest produs?

Daca exista pe piata romaneasca sub un alt nume care e acela ?

A intrebat Sur Tropic

Raspunsul ales

avatar

Ovidiu Borchin a raspuns pe 30.12.2013, 01:42

Anilina este un produs chimic toxic, este obtinut din benzen si este utilizat in procesele de polimerizare, si de procesare a cauciucului, la productia erbicidelor, blue-jeans-lor si in industria pigmentilor.

Cat priveste intrebarea dumneavoastra, DA se gaseste.

Pentru sursede comercializare va sugerez sa luati lagatura cu EcoMold.

Succes.

Sursa: http://www.ecomold.ro/

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 30.12.2013, 08:54

Anilina este ,in termeni tehnici, o amina avand in structura ciclul benzenic. Aceasta structura ii confera o reactivitate mare si de aceea este si f.toxica. Se oxideaza repede in aer si se obtin produsi de tipul diaminelor sau tri aminelor aromatice de culoare brun inchis. Compusii pe baza de anilina substituita se folosesc in intreaga industrie chimica sau farmaceutica dar cred ca domeniul care va intereseaza pe dvs. este industria colorantilor . Colorantii pe baza de anilina sunt rezistenti si deosebit de frumosi,insa prepararea sau utilizarea lor include o tehnologie anume iar apele de spalare trebuiesc tratate in statii biologice speciale. Asadar, aveti 2 probleme deosebite de rezolvat, sanatatea dvs. si problemele de mediu!! Ganditi-va de 2 ori inainte de a lua o hatarare.Aveti nevoie de un specialist,bun! Urmarile pot fi catastrofale!!! mare atentie,deci!!!!

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello