Intrebare rezolvata

avatar

Ce sfaturi imi puteti da pentru un magazin cu produse de birotica si papetarie?

As dori sa-mi fac un mic magazin cu produse de birotica si papetarie, xerox, produse nealimentare, servicii informatica. Am deja firma sunt PFA (ma gandesc sa o schimb in Intreprindere Individuala)am avut o sala de calculatoare pe care am inchis-o, si am si un spatiu comercial mic intr-o zona de cartier.

Caut de ceva timp pe net producatori de birotica si papetarie si nu numai dar nu prea gasesc(de fapt am gasit dar nu reusesc sa aflu si preturile)....va rog daca ma puteti ajuta in acest sens.

Astept orice sfat legat de acest domeniu....cum se tine contabilitatea (stiu ca e vorba de contabilitate primara), dar as dori mai multe detalii, cum se procedeaza cu casa de marcat,ce produse credeti ca as mai putea adauga in magazin,investitia minima necesara pentru produse, etc.

Va multumesc pentru ajutor.

A intrebat Gianina Dobos

Raspunsul ales

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 11.03.2009, 10:12

Pentru o parte din produsele de papetarie puteti accesa www.taclus.ro pagina Obiecte Promotionale.
Daca va alegeti ceva de acolo putem discuta la obiect (produse / cantitati / preturi, etc)
Ceva stocuri minime va trebuie, macar pentru obiectele foarte ieftine.
O idee - Puteti prelua chiar si comenzi de personalizari ale diferitelor obiecte (pixuri, brichete, creioane, etc) - este un servicu pe care il puteti propune clientilor si care va poate diferentia de alte firme de birotica.
Faceti un sondaj in zona unde aveti spatiul si vedeti daca mai sunt astfel de firme.

Sursa: TACLUS CONSULTING

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dragos Petre a raspuns pe 2.03.2009, 12:43

Daca veti tine cont de cei 4 P: produs, pret, plasament (distributie), promovare si ii concepeti sub forma celor 4 C ai cumparatorului: cumparatorul cu nevoiele sale; costul suportat de cumparator; comoditatea achizitiei; comunicarea - atunci drumul catre succes va fi mai neted.

Va va fi greu sa gasiti toate produsele intr-un singur loc (furnizor).

incercati:
http://www.agressione.ro
office@agressione.ro

Cu stima

Sursa: http://www.nincorserv.wgz.ro

Voteaza:   8 0 Raporteaza abuz


avatar

L M a raspuns pe 2.03.2009, 14:09

cautand pe google produse gasiti mari furnizori si importatori, care ofera marfa discounturi pentru reselleri si mostre. tot ei furnizeaza liste de preturi si cataloage de produse. Nu este suficient sa aveti marfa, aceasta trebuie vanduta cat mai repede. pentru asta trebuie promovata activitatea si produsele, identificati marii clienti si acoperirea nevoilor acestora prin stocuri si comenzi ferme. Nu uitati sa le lasati carte de vizita precum si un pix cu datele dvs. Negociati la sange cu furnizorii, si nu va cramponati de castiguri mari peste noapte. stabiliti preeturile astfel incat sa puteti oferii discount. Discounturile prea mari nu dau bine 5-10 procente e de bun simt si trebuie conditionate de cantitate sau de un contract de furnizare pentru o perioada de timp. permanent trebuie creeata si mentinuta imaginea firmei prin publicitate si promotii(furnizorii pornesc promotiile)

Sursa: http://www.7sc.eu/lendtest/contact.html

Voteaza:   5 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 2.03.2009, 12:29

Trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte inainte de a lua o decizie cu privire la magazin: locatie, produse, furnizori, promovare, clienti potentiali, servicii, pret, angajati, dotari necesare, investitie initiala, capital de lucru, profit potential.
Raspunsurile pe care le veti primi vor fi in cel mai bun caz punctuale pe una sau mai multe dintre aspectele de mai sus. Dvs. va trebui sa elaborati privirea de ansamblu plecand de la aceste raspunsuri si de la alte informatii pe care ar trebui sa le aveti.

Sursa: InfoCredit - http://www.BROKERdeBANI.ro

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello