Intrebare rezolvata

avatar

Ce presupune importul si comercializarea masinilor SH, din Germania?

Doresc sa aduc autoturisme SH din Germania si sa le vand in Romania, volum mic de 2-4 masini pe luna, cate o masina la fiecare transport. Transportul se va face cu duba 3,5To si platforma auto (slep) iar ansamblul (duba + platforma incarcata) nu va depasi 4To. Caut o varianta cat mai simpla care sa-mi asigure desfasurarea legala a actiunii.

1: Nu stiu ce  implica acest lucru: firma, licenta transport, contabil, etc;
2: Nu stiu la ce costuri de infintare sa ma astept;
3: Nu stiu la ce costuri lunare sa ma astept.

Va multumesc!

A intrebat Marinescu Mihai

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 2.11.2013, 12:48

Puteti face privat,sau prin firma ! SRL platitor de tva,cod caen international adecvat ptr activitati de import export! Ptr astfel de idei va trebui sa stiti ca f multe firme nu mai lucreaza cu ,,concetatenii,, nostri,dat fiind faptul ca au fost neseriosi si au venit aici sa cumpere fara tva dar,cu acte false ! Cunosc ce descriu,este o piata f vasta ,dar,cind afla ca duceti masinile in Ro. nu mai spun nimic despre defecte ,reparatii,km reali,etc. Este un lucru bun,dar cere seriozitate si i bine cumparat la ,,pachet,, ! Preturile difera.de clienti,zona,modele,etc. Este bine de cautat si cumparat ,transportat pe platforma,scutind Zollnr. si asigurare,de asemenea se mai pot procura piese de schimb,tablarie,etc.Deasemenea exista masini f bune si preturi mici,in internet dar numai ca sa atraga clientul in locul respectiv,mergeti la Hamburg,Berlin,München,etc. si descoperiti ca nu are masina respectiva scuzindu se ca a vindut o nestiind ca veti veni,,atunci cumparati ,,ceva,, de la el ptr ca stie si i convins ca nu faceti sute de km prin Germania,si deci ....intelegeti mai multe !( Daca doriti info sau altele puteti sa mi scrieti pe mercedescd95@web.de )

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 4.11.2013, 17:39

sa va faceti o firma ,costa in jur de 1500 ron daca se ocupa un avocat sa nu mai stati pe la cozi,

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Mihai Bucsa a raspuns pe 1.11.2013, 07:23

nimic nu te coasta!!!!l la mine in mures 99 %aduc masini pe persona fizica!!!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello