Intrebare rezolvata

avatar

De ce aparatura am nevoie pentru inscriptionari cu autocolant?

Un alt seriviciu pe care vreau sa-l ofer in cadrul print-shop-ului meu este inscriptionarea cu autocolant. Problema este ca am cunostinte 0 si aici.

Dupa cum am mai spus in detaliile unei intrebari... sunt la inceput in domeniul afacerilor. As vrea sa stiu (de la A la Z, daca se poate) ce aparatura imi trebuie pentru a putea oferi acest serviciu. Vreau sa inscriptionez cu autocolant pe masini, vitrine si firme luminoase. Stiu ca trebuie facut un cadru din metal, inauntrul caruia sa afla partea electrica, si pe laturile cadrului se pune plexiglass.

Pe plexiglass se aplica autocolantul... E corect informatia? Daca stiti si niste furnizori de la care sa cumpar materialele si/sau aparatura ar fi perfect.

A intrebat Tibi Vlad

Raspunsul ales

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 24.02.2009, 14:19

Vezi raspunsul de la cealalta intrebare a ta...

Sursa: http://www.BROKERdeBANI.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Mircea Mircea a raspuns pe 24.02.2009, 17:30

sunt o firma de transport marfa si sunt exact pentru nevoiile tale preturi accesibile in runctie de cantitate si volum relati la numaru meu de tel daca vrei sa colaboram 0724978919

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Benone Burza Alina Ristea a raspuns pe 24.02.2009, 22:30

Inainte de a va apuca de acest apect ar fi bine sa va pregatiti bine ca nu este chiar asa de simplu.

succes!!!

Sursa: http://www.texline.eu

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello