Intrebare rezolvata

avatar

Este profitabila o afacere de colectare peturi?

As vrea as stiu si eu mai mult despre afacerea cu peturi: avize, autorizatii, eventual daca detin un teren de 1000 mp in Botosani zona 0?

Multumesc.

A intrebat Paul Agafitei

Raspunsul ales

avatar

Lucian Stoleru a raspuns pe 25.08.2013, 13:30

Ca sa coletati PET-uri ,puteti fi si persoana fizica! Depinde cate PET-uri colectati ,cui si la ce pret le vindeti!! Din pacate cu asa ceva nu va prea..." procopsiti!" Asta pentru ca PET-urile se supun unu proces de tocare si spalare avansata a " flexurilor" obtinute si abia atunci se retopesc, se post policondenseaza si sunt apte pentru refolosire! Dar surpriza! PET-urile reciclate trebuie sa fie extrem de pure pentru a se refolosi la sticlele de bauturi!!! Si de regula nu sunt asa de pure!!! Asa ca se refolosesc la fabricarea unor produse tehnice! Problema dvs. este aceea ca, ar trebui sa livrati PET-urile tocat la nivel de " flexuri" curate .Asta presupune o instalatie destul de costisitoare si cred ca va puteti permite. Ati pute cheltui mai putin daca ati angaja un bun specialist.

Sursa: RESEARCH AND ENGINEERING CENTRE

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 25.08.2013, 17:24

daca aveti spatiu de depozitare ,si ceva banuti merita investitia

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 26.08.2013, 13:17

Investitia nu este mica,avizarile si conditiile de functionare nu s usor de obtinut ! Aveti nevoie de utilaje de maruntire si ambalare,de contracte ferme si livrari periodice,altfel veti fi supradepozitat!!"! Incercati o info la cei care detin astfel de activitati ! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello