Intrebare rezolvata

avatar

Este legala treaba cu bijuterii placate cu argint dar marcate 925?

Buna ziua!

In legatura cu bijuteriile "din argint" din China, vandute ca fiind din argint solid dar care de fapt sunt doar placate si care totusi sunt marcate "925". Cat de legala este treaba asta? Bijuteriile care sunt doar placate cu argint pot fi marcate?

Pot avea porobleme la vama daca comand niste bijuterii din acestea ( cantitati mici, maxim 30 de obiecte) ?

Pe viitor m-ar interesa sa imi deschid o insula unde sa comercializez aceste bijuterii; comercializate desigur ca fiind placate cu argint, nu argint solid . In cazul in care pot convinge vanzatorul sa imi treaca pe factura bijuteriile cu nume de forma " silver plated ...bracelet" (placat cu argint) pot avea probleme datorita faptului ca sunt marcate 925?

A intrebat Giovan Andrei

Raspunsul ales

avatar

Adriana Pescaru a raspuns pe 21.08.2013, 08:40

Buna ziua!

Stimate domn, sincer nu va inteleg de ce doriti sa comercializati un altfel de aliaj, daca stiti si Dvs ca nu este argint !

Desigur veti avea problem, unu ca nu este 100% argint, deoarece argintul pur detine deja din fabricatie marcajul 925.

Veti avea desigur si problem la vama, mai ales ca-l declarati argind, care defapt nu este argint, ci doar suflat cu argint.

Incercati sa gasiti un furnizor serios si apoi apucati-va de treaba ! In caz contrar, veti avea numai reclamatii de ma viitorii Dvs client, si mai ales veti ramane cu marfa nevanduta !

Succes!

Sursa: PESCARUSATEINVATA

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 21.08.2013, 06:49

acest cod este doar pentru argint ,nu si pentru cele placate cu argint

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Intrebari in Bijuterii, Optice

Axello