Intrebare rezolvata

avatar

Firmele de transport marfa ce parere au despre taxa de drum din Ungaria din 1 iulie 2013?

Firmele de transport marfa cu camioane peste 3,5 tone ce parere au despre taxa de drum din Ungaria, care se ridica la 200 Euro tur - retur, noutate implementata din 1 iulie 2013?

In cazul in care taxa nu se poate introduce in costul cursei, ce modalitati / solutii de acoperire partiala sau amortizarea taxei s-au gasit?

A intrebat Prowerdose Romania

Raspunsul ales

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 6.08.2013, 14:30

E valabila numai pentru transportatorii de marfa!

Incepand cu data de 1 iulie 2013, in Ungaria va fi introdusa taxarea electronica pentru plata taxelor de drum. Taxarea se va face in functie de kilometri parcursi. Sistemul electronic de colectare a taxei de drum va include 6513 km de drumuri. Va fi obligatorie dotarea tuturor autovehiculelor cu MTMA mai mare de 3,5 tone cu un aparat electronic, numit HU-GObox, operabil deocamdata in sistem Pre-pay.
Nu se va implementa acest sistem pentru autovehiculele pana la 3,5 tone si autovehiculelor de transport persoane (autocare). La aceste categorii se va pastra sistemul prezent, cu hu-vinieta.

(conform http://www.euload.com/info.php?catID=30)

http://www.taclus.ro

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Salt Star a raspuns pe 8.08.2013, 15:18

trebuiesc respectate legile asta e nu avem ce face

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello