Intrebare rezolvata

avatar

In ce conditii pot folosi licenta de transport a altei firme?

Buna seara,
am o firma de transport rutier nou infintata si  voi cumpara primul camion de la o alta firma de transport. As dori sa incep imediat activitatea de transport  si as vrea sa folosesc pentru aprox. 2 luni aceasta masina, licenta ei de transport(de la firma de unde o cumpar)  si soferul ei.
Care sunt pasii legali care ar trebui sa-i urmez pentru a folosi aceasta masina cu licenta actuala si cu soferul care o conduce acum si e angajatul celeilalte firme?
Sau ce acte(contract de inciriere...) ar trebiu sa fac intre firme sa pot folosi acest camion pentru 2 luni.
Multumesc anticipat

A intrebat Lucian Lucian

Raspunsul ales

avatar

Anca Avadanei a raspuns pe 16.07.2013, 18:19

Pentru a putea folosi camionul faceti contract de inchiriere intre firma dumneavoastra si cealalta firma. Cat priveste soferul ori ii faceti si dumneavoastra contract de angajare sau colaborare ori daca cealalta firma e de acord sa il plateasca si pentru timpul cat lucreaza pentru dumneavoastra nu e nici o problema..Cu licenta nu stiu ce sa va spun dar banuiesc ca licenta e netransmisibila si ca ar trebui sa aveti licenta de transport pe numele firmei dumneavoastra.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello