Intrebare rezolvata

avatar

Renteaza sa aduc masini din Germania?

Vreau sa plec in Germania sa aduc cateva masini pentru vanzare si dezmembrari.

Vreau sa stiu daca renteaza. Masinile pentru vanzare vor fi doar masini mici ford ka, opel corsa, vw polo si pentru dezmembrat passat, a4, etc.

As vrea sa stiu daca este o idee buna? Si cateva sfaturi miar fi de folos ! Si daca imi puteti spune in ce zone sunt masini mai ieftine ! Multumesc

A intrebat Vlad Nenu

Raspunsul ales

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 1.07.2013, 10:04

Interesati-va ce taxe ar trebui sa platiti pt inmatricularea lor, acte, etc , vedeti cat se cere/platiti pe ele , adaugati si suma cheltuita cu drumul (mancare, cazare, masina, taxe de drum, etc) .
Daca luati mai multe masini odata, suma cu cheltuielile de drum se imparte si pe masina va fi mai mica.
Daca placati fara sa aveti acolo o legatura, pe cineva sa va ajute, sa caute si sa si stie cum sta treba cu masinile, e cam greu si pierdeti mult timp si bani sa cautati/gasiti ce doriti.
Pt dezmembrari daca aveti unde sa le distribuiti si sa va luati banii pe loc e ok, daca nu, trebuie sa aveti rabdare, timp si un fond destul de mare de investit.
Alegerea este totusi la dvs...

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Viorel Ene a raspuns pe 1.07.2013, 09:45

Salutare, Probabil inca mai renteaza, insa in acest domeniu este foarte important sa dispui de suma de bani care vei fi dispus sa o tii blocata, eu unul in perioada asta nu as aduce masini de vanzare, este destul de greu cu masinile care se cumpara acum.

Sursa: personal

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Marius F. a raspuns pe 2.07.2013, 12:21

Inca renteaza dar sa va asigurati comenzile inainte de a aduce in tara orice fel de masina. In acest mod va pot ajuta astfel incat sa nu tineti banii blocati in masini care nu se vand.

Succes!

Sursa: http://www.WebsiteRomania.com

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.07.2013, 14:19

Da,desigur ! dat fiind faptul ca cele aduse intra in anii batrinetilor,au nevoie de piese de schimb, usi,aripii,etc . Depinde de modul de achizitionare,buget,mijloc de transport,modul de valorificare,etc. Exista metode si metode,dar dstra sinteti in masura sa stiti functie de loc,firma, echipa,depozitare, etc. ce se potriveste cel mai bine ! Propun o vizita,sa va puteti face o idee buna,corecta ,asa cum functioneaza de zeci de ani,in Germania ! Cunosc ce va descriu,traiesc de f multi ani aici si vad diferenta,de aceea ,nu cumparati decit acolo unde aveti incredere,acolo unde exista posibilitatea unor afaceri de durata! Ei sint f corecti,tin la relatie,si tocmai de aceea este bine sa dati mina cu cei care va vor ajuta in afacerea respectiva! Stiind la ce si cit va puteti ,,intinde,, pot rezerva ptr dstra ,modele si cele care prezinta interes ! ( daca doriti,scrieti mi ,nu pierdeti nimic ,nicimacar timpul, mercedescd95@web.de ) Pus la punct din timp,de la inceput,rezista si va ajuta in viitor! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Maria Vizitiu a raspuns pe 1.07.2013, 09:50

Buna ziua,
Renteaza daca le vindeti inmatriculate si va asociati cu un avocat care sa va recupereze taxa de prima inmatriculare.
av. Gabriel Klein Kiritescu
0730165329

Sursa: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro

Voteaza:   1 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello