Intrebare rezolvata

avatar

Cati bani imi trebuie pentru o vopsitorie auto?

Vreau sa deschid o vopsitorie in Tirgu Jiu. Am gasit deja sculele si hala cu chirie. Cat ma costa restul: deschiderea firmei (S.R.L. cred, din cate am inteles e mai usor sa lucrezi cu asigurarile), contractele la gaze, apa, curent, cu firma de colectare a deseurilor, autorizatiile de mediu, de la pompieri, politie, primarie, RAR? Imi trebuie toate astea? Ce fel de autorizatii imi mai trebuie?

Exista firme care se ocupa cu totul, de la intocmirea firmei la autorizatii si tot restul?

De asemenea as vrea sa stiu daca exista cineva care poate sa vina la mine in hala si sa-mi spuna: cuptorul trebuie montat asa, iti trebuie aspirator, iti trebuie una, alta, in asa fel incat sa obtin fara surprize toate autorizatiile necesare. Exista cineva care se ocupa cu asa ceva?

Precizez: la inceput voi lucra singur si voi face doar tinichigerie si vopsitorie, punct. Nu voi avea uleiuri, ape murdare sau altele (deci nu voi avea nevoie de decantoare sau alte prostii necesare unei spalatorii sau unui mecanic).

Stiu ca intrebarile sunt multe, dar va rog sa ma ajutati, nu as sti la cine altcineva sa ma adresez.

Va multumesc!

Nu stiu cum pot sa postez in topicul meu, de aceea voi raspunde aici.

Multumesc Maier. Eu am invatat meseria asta in Italia, o fac de 11 ani si stiu totul despre cum trebuie sa fie si la cine trebuie sa te adresezi. Dar in Italia. In Romania habar n-am.

Reformulez intrebarea: Imi ajung 3000 de euro pentru hartoage? Cuprinsa firma (inclusiv capitalul social) si autorizatiile enumerate mai sus?

A intrebat Bran Nicolae Daniel

Raspunsul ales

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 13.09.2013, 18:29

srl - cam 500 ron
asigurarile deconteaza foarte greu, cam 2-3 luni - daca aveti niste bani de blocat....
da, banii va ajung
este bine sa consultati pe cei de la PSI ca sa fie totul ok
dvs va aranjati fluxul tehnologic - ca sa zic asa - cum va este mai bine

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 1.07.2013, 14:30

Desigur o idee buna! Incearca sa vezi asa ceva ,sa ti faci o idee,sa fotografiezi,sa intrebi,sa afli cum si ce este bun,ce si cum nu trebuie sa fie!? Daca esti calificat in domeniul respectiv,daca personalul cu care vei lucra este cunoscator al acestei ramurii!? Clar,lucrind cu vopsele,diluantii,etc este un mediu cu grad ridicat de pericol,trebuie sa existe recuperare ptr reziduri rezultate in urma slefuiriilor umede de kitt sau vopsele, etc. Cel mai bine este o informare la cei care pot da raspunsuri corecte ,pompieri,mediu,etc. Succes

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Andrei Madalin Mocanu a raspuns pe 25.07.2013, 22:40

Pentru toate aceste probleme va recomand sa apelati la societatea CREDYRAM CONSULT pe adresa de e - mail office.credyram@gmail.com sau la numerele de telefon 0743355263 si 0729503342.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello