Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei licente de intermediere transport marfa internationala?

Stiu ca este un topic la care s-a mai raspuns dar legile in vigoare se schimba. Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei licente de intermediere transport marfa internationala pentru o firma care e inregistrata cu masini ce au max 3.5t? Mentionez ca adminsitratorul firmei are deja cursul de manager de transport marfa.
Cu stima,

A intrebat Valeriu Daniel

Raspunsul ales

avatar

Tudor Panait a raspuns pe 10.04.2013, 10:51

Buna ziua,pentru masini de pana la 3.5 to nu aveti nevoie de nici o licenta ,puteti efectua transport international.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Müller Michael a raspuns pe 10.04.2013, 11:00

Poate fi considerata,activitate privata,transport persoane,prieteni,familie,fara licenta! Daca insa ,percepeti contra serviciu beneficii banesti,deci incasati,aveti nevoie de o firma care sa aiba ca activitate aceasta prestare de serviciu! Fiind pe teritoriul altor state,in trafic,etc. raspundeti ptr garantia acestui transport si a persoanelor transportate! Trebuie sa existe o forma legala prin care sa raspundeti in fata legii in cazul unor probleme! DE aceea este bine sa va informati la autoritatiile in masura sa va poata ajuta cu informatii utile si legale! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello