Intrebare rezolvata

avatar

E profitabila o afacere cu parbrize auto blindate?

De unde m-as putea informa despre cum se fabrica si la ce fel de utilaje imi trebuie pentru a crea parbrize blindate auto? si cat m-ar costa investitia? Unde gasesc clienti? si mai tarziu poate sa ma specializez si pe usi blindate.. cum as putea sa incep?

A intrebat Nemeth Iuliu

Raspunsul ales

avatar

Cristian Petrescu a raspuns pe 15.03.2013, 08:28

buna ziua,
inainte de a incepe aceasta afacere va pot sune ca daca nu aveti clienti totul este degeaba. Stiu
2 ateliere care aduceau sticla blindata si panouri de blindaj care au dat faliment din cauza lipsei de clienti.
Daca aveti un contract cu armata,servicii secrete,institutii guvernamentale banci servicii de securitate privata,ambasade, transporturi speciale atunci e simplu sa aduceti marfa de afara( recomand Germania sau Canada deoarece au traditie) si sa faceti dv. montajul.
Deasemenea va trebui sa faceti un contract cu armata sau un laborator acreditat pentru testare si apoi acreditare.
Ideea este ca daca aveti contracte(relatii) este o super afacere de nisa si se pot scoate bani frumosi dar si investitia este pe masura.
Succes!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 14.03.2013, 09:35

Parbrizele blindate au o folie speciala si se fac de obicei in fabbrica, aducandu-se apoi la cda clientului.
aveti linkul http://www.robusta.ro/parbrize%20blindate.htm eventual puneti acolo niste intrebari ca si client si vedeti cum sta treaba (cautati si alte info pe net cu "parbrize blindate"

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 14.03.2013, 09:34

Tocmai,aveti dreptate,unde sint clientii ?! Nu este problema producerea acestor parbrize, exista firme in Germanya care fac acest lucru ptr toata lumea, ci modificarile ulterioare la caroserie,(usi,etc ! ) si posibilitatea de a acorda garantie intreaga ca si cum nu s a intimplat nimic ! Aceste modificari nu se fac la parbrize ci ,cine investeste in asa ceva vrea si podea,usi,etc ! Sau vreti numai sa produceti si sa nu montati?! Nu i usor,sint laboratoare speciale,solutii de ,,sudare ,, a foilor  si de rezistenta , aprobariile min. de interne,teste periodice,etc! Daca renteaza,pot spune Da, dar sint investitii f mari si implicatii deosebite! Incercati f bine sa va informati si veti vedea ,afla, ca o astfel de activitate are o multime de dedesubturi! Succes

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello