Intrebare rezolvata

avatar

Cine imi poate recomanda depozite de jucarii de calitate second hand?

Vreau sa-mi deschid un magazin de jucarii second hand de firma (Vtech, chicco,...) si nu am gasit de unde sa iau marfa.

A intrebat Dobrean Adriana

Raspunsul ales

avatar

Eugen Done a raspuns pe 12.04.2013, 12:07

http://www.breslo.ro/Shop/doneeugen , buna ziua, intrati va rog in acest magazin de pe Breslo.ro si o sa vedeti produsele confectionate de noi. Suntem din Braila si lucram papusi decorative, ma gindesc ca e imposibil de gasit depozite de jucarii second hand cred ca doriti sa le luati la preturi mici si pentru acest motiv eu as putea sa va ofer preturi de producator foarte convenabil, important e sa doriti sa avem o colaborare. Suntem autorizati de aproximativ 2 ani si cautam desfacere la produsele noastre, daca sunteti interesata sa nu ezitati sa ma contactati la tel 0767315734, email: doneeugen@yahoo.com, mes: doneeugen, la revedere.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 3.03.2013, 09:49

Nu am auzit sa exista depozite second-hand de jucarii; nu e o piata in acest sens; eventual sa cautati in afara depozite produse recuperate sau reburbished!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 3.03.2013, 15:06

Produsele si articolele ,acestor firme ,puteti sa le cumparati ca fiind noi! Nu exista posibilitatea de a intra in posesia lor ca fiind de ocazie,decit pe linga firmele de haine second,magazine second hand etc.! Pot sa va asigur,traiesc de aproape 25 ani in Germania,asa ceva nu am vazut! Daca doriti si alte info. va pot ajuta! Succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello